|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:03 am
| Автор |
Съобщение |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
 Re: Изчезналия самолет.
Филма мисля беше британски, не помня по коя телевизия го гледах, беше преди може би половин година. Доказателства имаше: архивни кино кадри от бункера, малко преди ядрения опит и след това, документи, личния шофьор на Хитлер също твърдеше за подобен ядрен опит, най-накрая локализираха и самото място, което се оказва още радиоактивно. Филма беше за живота и падението на Дучето, а за ядрения опит споменаха, щото по онова време Дучето бил готов да абдикира и да се предаде на съюзниците, но Хитлер преднамерено го повикал, за да му покаже с какво оръжие ще разполага в близко време. Филма го даваха по някоя от българските телевизии.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Апр 02, 2014 8:34 pm |
|
 |
|
syscop
|
офф: Рек, добави едно 'т' в заглавието на темата.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Апр 02, 2014 8:48 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Нали казах: в Нова Швабия... Вий гугъл нямате ли си?! Аз почнах да чета "Зона 51" от Читанката 
|
| Сря Апр 02, 2014 10:15 pm |
|
 |
|
bobihot
|
 Re: Изчезналият самолет.
Това ми изглежда вероятно: Пътник от изчезналия малайзийски самолет рзкрива мистерята - самолетът е отвлечен!? http://bradva.bg/bg/article/article-4262#.U0ByYXRNp1E
|
| Нед Апр 06, 2014 1:09 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе аз онзи ден докато карах из северен Лас Вегас видях Елвис, тврдеше че току що се е измъкнал от Нелис където го държали последните 30-на години ... в което има логика, от няколко дни над градът се моткат военни хеликоптери, но аз няма да го издавам я.
|
| Нед Апр 06, 2014 5:20 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Напълно възможно е. https://www.youtube.com/watch?v=Wc5DdC4zaUU Коя песен изпя като го срещна? Самолета най вероятно е приключил пътя си в Индийския океан. Появи се инфо, че за засекли сигнал от черна кутия: http://dnes.dir.bg/news/izdirvane-malyziyski-samolet-16454949?nt=4Ако я извадят със сигурност ще се разбере, какво се е случило.
|
| Нед Апр 06, 2014 11:39 am |
|
 |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
колко км обхват има ултразвука в морето? Ханериканците нали имат уж система от микрофони в океаните за триангулация на подводници. Ще е тъпо да не могат да засекат подобен източник. Може и преднамерено да си траят и да скалъпват доказателства че е имало терористична атака
|
| Нед Апр 06, 2014 12:24 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Тишо, не ми е пял, нямаше време, нали писах че човека тъкмо беше се измъкнал и бързаше, каза че отива към братска Куба ... сигурно не е разбрал че Фидел не е на власт вече.
|
| Нед Апр 06, 2014 11:00 pm |
|
 |
|
xyz
Ранг: Новодошъл
|
По-скоро не се е измъкнал, а са го пуснали. Най-вероятно за да спестят разходи. Не са го убили, най-вероятно защото са се опасявали негови фенове сред военните да не издадат коварното злодеяние в WikiLeaks. Това, че е пуснат едва ли ще има какъвто и да е ефект. Нали точно военните последните години организираха масовата акция "Елвис е жив" - ако някой го види, ще помисли че е двойник на самия себе си и толкова. И по телевизия да се покаже - пак същият ефект. Но американските военни не са предвидили развитата българската интуиция на ToHu, който веднага е разбра, че става дума за оригинала.
|
| Пон Апр 07, 2014 1:00 pm |
|
 |
|
ToHu
|
xyz .. не разваляй конспирацията, ако са го пуснали ... няма интрига.
|
| Вто Апр 08, 2014 6:24 am |
|
|