Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
https://dnes.dir.bg/svyat/turtsiya-i-si ... a-za-idlib
не знам къде точно се класират жълтурите по наглост, ама ердоган не отстъпва второто място след хамериканосите
окупаторите отмъщават за загиналите военни при окупацията.... а видиш ли окупирания трябвало да си плати за това че се опитва да си защитава територията

Чет Фев 13, 2020 8:19 pm
Профил

ами по твоята скала не знам, лично за мен американците изобщо не са в топ 5 по наглост, но това е мое виждане. Иначе нищо ново, както казах ако гледаш по тия критерии то класацията ще е доста къса примерно от 1 до 5, като за всяко място ще има по мнооого кандидати. Евреите по-малко нагли ли са, а Французите, а Гърците ? С тия ти разбирания за наглост не мога да свикна, това не е наглост, това е защита на собствени интереси, и ако в интереса ти е да наебеш вуте и после да го съдиш че те е съблазнил, значи го правиш, и няма нищо нагло в това, просто интерес. Аз не искам да съдя друг за нещо което и аз бих направил, това е лицемерие, въпреки че както се пее в една песничка .. меря ти лицето с нещо .....

Чет Фев 13, 2020 8:35 pm
Профил
Аватар

И негърът и циганинът работят, зависи от условията. Тези дни гледах филм (жената ме извика след началото) как изчисленията за първите полети на НАСА се правели от жени-негърки. Ама абсолютна гадория - трябвало да ходят пеша до тоалетната за цветни на цял километър. В това време се появил първият як IBM компютър и съвсем почнали да гледат на тях като отпадък. Все пак са се доказали, след това почнали да учат Fortran...

Колкото до гръчко: не съм казвал, че са се оправили. Но са по-добре от БГ :(

Чет Фев 13, 2020 10:49 pm
Профил

Значи негъра дори когато се опитва да работи не му се получава, сравнен с бял, а ако го сравниш с мексиканец все едно нищо не върши, но аз съм расист и имам предпочитания :)

Чет Фев 13, 2020 10:52 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
bongo_x2 написа:
... Тези дни гледах филм (жената ме извика след началото) как изчисленията за първите полети на НАСА се правели от жени-негърки. Ама абсолютна гадория - трябвало да ходят пеша до тоалетната за цветни на цял километър. В това време се появил първият як IBM компютър и съвсем почнали да гледат на тях като отпадък.... :(

Бате бонго,
сега вече е пълно с филми как съответните хора са правели чудеса от храброст и научни открития и прочие. то си е цяла индустрия това.
срамната истина е, че точно тези хора за които пишеш по това време(60г на 20ти век, демек трябва да са учили 40те и 50тегодини) едва ли са имали достъп до нормално начално училище камо ли за колеж и университет.
та иде реч човек колкото и да е природно надарен, как ше го пуснат да прави изчисления за НАСА без съответната подготовка в университет :?:
не вярвай на всичко което ти пускат по синият екран :!:
то същата работа както имашеедин тука във форума(вече го няма) ама пишеше постоянно как бил репесиран, как родителте му били репресирани и по лагери лежали, ама работел в БАНс научни степени, или пък етническите турци по комунистическо време, които са завършили висше учебно заведение и дето не били нещатни сътрудници на ДС - друг път.

та пълно е с приказки, ама не сме милениали трябва някои неща да не се вярват ей така...

Пет Фев 14, 2020 1:35 am
Профил

Може, да е имало една две негърки за цвят при ония дето са шиели феритните памети ...има много документални кадри, не ври от черни по тях.

Пет Фев 14, 2020 3:46 am
Профил

Гледал съм го този филм, доста тенденциозно е направен.

В тази връзка:
наскоро бях предложен от един професор от Софийския да стана представител за една международна научна асоциация в България (да наследя въпросния професор). Отговорът на асоциацията е, че не съм бил слаб кандидат, но предпочитали жена, по възможност черна :) Предполагам, че ако бях с шалче, такъв проблем нямаше да има :)
Както и да е, живеем в свят, в който все по-малко има значение какво можеш. Да живеят негрите и педалите.

Пет Фев 14, 2020 12:05 pm
Профил

Значи дай ще те овапцаме с боя за обувки, ще си сложиш едно ярко зелено червило и ще им пратиш снимка, дори може да ти предложат по-висок пост някъде на международно ниво :D
Ние тук си се майтапим, ама нещата хич не са а добре, в САЩ е много трудно да видиш реклама в която не участва негър, дори по -скоро негрите са преобладаващи. Същото и с филми, и с какво ли не. Тая педерастия се разпространява навсякъде, в европа не е по-различно, майка им и маймуни черни, само бой, без хляб без вода и на тръстиката, до де не остане и едно негърче живо.

Пет Фев 14, 2020 12:22 pm
Профил

Тони, варианти има много. Но ще докопат отнякъде снимка с децата, а те мязат на арийчета :) Ходи обяснявай после за доминантните гени на майката :D

Пет Фев 14, 2020 12:30 pm
Профил

Лошото е че това се просмуква навсякъде, а младите започват да го приемат като нещо нормално, трябва да имаш черен в екипа как, иначе си расист, а кой е тоя черен, какво ще прави, няма значение, но най-добре да е шефче някакво, щото пък иначе си е робство ... абе мани .. аз упорито обяснявам на малката щерка че негрите са негри и нямат друго име, аз и на голямата така ама там битката е загубена вече, за сина да не говорим.

Пет Фев 14, 2020 12:35 pm
Профил
Аватар

MYXATA написа:
Бате бонго,
сега вече е пълно с филми...

Бат Мух, въпросната дама е реална личност. Доколко коментираният филм е обективен е друг въпрос. Все пак е игрален а не докумнентален.

https://en.wikipedia.org/wiki/Katherine_Johnson

Пет Фев 14, 2020 12:44 pm
Профил

По тоя повод винаги се сещам за думите Хилбърт, когато го упрекнали че е назначил жена за преподавател:
- Това е университет все пак, а не мъжка баня!

Пет Фев 14, 2020 2:42 pm
Профил

Не бе аз няма нищо против да се назаначават черни нищо че съм расист , още по-малко пък за назначаване на жени, ама да се избира някой само защото е черен или жена , или гей или сирак, или индиец или някой от всички други полове .. както и да се назначава някой само защото е мъж ... като е за работа ако може да го работи да го работи, не ме интересува какъв пол е, какъв цвят е и дали се моли на один или на аллах, стига да може да си върши работата. Аз в едната фирма имах жена системен инженер, направо ги слагаше в малкия си джоб мъжете, научи се много по-бързо, много по-съвестно работеше, мислеше .. е верно не издържа физически, или психически, май много пътувания, или твърде ревнив мъж не разбрах.

Пет Фев 14, 2020 2:48 pm
Профил

ToHu написа:
Лошото е че това се просмуква навсякъде, а младите започват да го приемат като нещо нормално, трябва да имаш черен в екипа как, иначе си расист, а кой е тоя черен, какво ще прави, няма значение, но най-добре да е шефче някакво, щото пък иначе си е робство ... абе мани .. аз упорито обяснявам на малката щерка че негрите са негри и нямат друго име, аз и на голямата така ама там битката е загубена вече, за сина да не говорим.

българско семейство, емигранти от преди 2000, децата се раждат тук
малко дете, на около 10 години след училище го спират 2ма по-големи черни от същото училище и го преджобват, вземат му телефона, детето видимо стресирано, се прибира в къщи
майката се опитва да го успокоява, бащата пита "черни ли бяха"
майката с остра реакция запушва ушите на детето с ръце и казва на бащата да не насажда омраза и расизъм, няма бели, няма черни, всички били хора

Пет Фев 14, 2020 3:10 pm
Профил

Леко лирично отклонение
.. шо мъ биеш бате ний не сме ли ора..
.. вий сте от тез хора дет са за затвора ...
:)

Пет Фев 14, 2020 3:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690 ... 1197  Следваща