| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12153 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Новини от цивилизования свят
|
| Пет Фев 07, 2020 12:17 am |
|
 |
|
nik
|
следователно ако щатите субсидират тия компании трябва да бъдат санкционирани 
|
| Пет Фев 07, 2020 12:22 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Ммм не баш, защото едното е чиста субсидия, другото Най-вероятно ще бъдат под формата на някакво придобиване, и то на трета страна. Никой няма да глобява ЕС ако налива пари в Бойнг, или ако САЩ налива в Ербъс. Отделно САЩ могат да наложат мита, а ЕС дали може, и на кое, на собствените си производители? И в крайна сметка САЩ сами го забъркаха, те създадоха хуевей какъвто е...
|
| Пет Фев 07, 2020 12:32 am |
|
 |
|
nik
|
независимо под каква форма поднесат забърканото лайно, то си остава лайно, както и да превъртат парите си остава груба намеса в частен бизнес и конкуренцията и всичко каквото успеят да забъркат само защото тайните служби искат да имат тотален контрол върху чужди държави ползващи 5Г , а хуауей няма да им дадат такъв достъп скоро чух за поредната "кръпка" в сигурността на уин 10, докато задната врата се ползва само от тайните служби на хамериканосите, всичко е 6 и няма проблем със сигурността, научи ли някой друг внезапно става проблем и я закърпват много бързо
|
| Пет Фев 07, 2020 12:46 am |
|
 |
|
ToHu
|
Естествено, хуевей пази този достъп само за китайци. Е знам колко китаеца познаваш, аз предпочитам да ме чукат американци, руснаци, испанци дори и французи но не и китайци. Това е една от най-отвратителните нации на света, иначе за себе си са ок. Та не знам какво им се квфиш на хуйвей, държавна компания както и да го наричат, както и всичко друго в Китай.
|
| Пет Фев 07, 2020 1:41 am |
|
 |
|
nik
|
при положение че вече хамериканосите са се доказали като най вредната нация (терористи) за цялата планета, не мисля че е уместно да коментираме какви биха били евентуално някои други, т.е. хипотези срещу факти са някак несравними когато китайци дойдат в България да правят интриги, да плащат рушвети и да изнудват за да се облагодетелства някаква си частна компания, както правят наглите хамериканоси - тогава ще говорим за китайците иначе не им се кефя на хуауей, кефя се че най после започва някакво балансиране и разпределение на силите, стига толкова терор пък ти ако се кефиш да те ебат хамериканоси - ще ти отговоря в стил "комиците" - това си е лично твое извращение 
|
| Пет Фев 07, 2020 1:50 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами аз съм си извратен, но ебането си е ебане.... и ако оставиш тая фикс идея за лошите американци може да видиш света в друга перспектива. Тия дни много натоварено беше, щях да ти предложа да бистрим това на бира ама... друг път.
|
| Пет Фев 07, 2020 3:00 am |
|
 |
|
nik
|
то не е фикс идея, просто наблюдения - кой прекалява най много
|
| Пет Фев 07, 2020 3:28 am |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
https://news.bg/world/buntovnitsi-svaliha-pravitelstven-helikopter-v-siriya.htmlВече съвсем официално Турците си се бият със Сирия и респективно техния съюзник Русия начело с джуджето. А ми строят заедно газови връзки. Джуджето и Ердо са просто номер едно по лицемерие.
_________________www.ev-bg.com
|
| Вто Фев 11, 2020 3:21 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ееее добро утро, бизнеса и войната какво общо имат, в Сирия може да си воюват ама какво това пречи на печеленето на пари от продажбата на газ на разни будали.
|
| Вто Фев 11, 2020 3:46 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Сря Фев 12, 2020 12:17 pm |
|
 |
|
ToHu
|
А добър ден, това с еопитват да направят и Китайците с хуйвей ... всеки сам си решава, аз както казах съм по-спокоен ако ще ме шибат американци, китайските пишки били по-малки, ама пък са повече...
|
| Сря Фев 12, 2020 12:39 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Не е луд, който яде зелето. Не е толкова трудно да си направиш сам нормална криптографска апаратура и който е бил твърде тъп да купува чужди продукти, да си носи последствията.
|
| Сря Фев 12, 2020 12:40 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Няма много общо. Да си логваш криптиран трафик е напълно безполезно.
|
| Сря Фев 12, 2020 12:42 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11287 Местоположение: Добрич
|
Мда, проблемът не е в правеното. Проблемът е, че навсякъде за такова нещо се иска сертификация... или FIPS140, или EAL3 или нещо подобно. А това освен милиони, отнема и години и той търга вече минал... Иначе тая новина или е стара или историята се повтаря многократно 
|
| Сря Фев 12, 2020 12:50 pm |
|
|