Здравейте, търся си графичен LCD дисплей (черно/бял) може и без подсветка (само стъкло като от нокиа 3310 примерно) но да е поне 128х64. Желателно е да е с вграден контролер като SEDхххх или PCDхххх. Защото процесора към него няма да е нищо особено и едва ли ще смогне да рефрешва подобен екран. Трябва ми една бройка за екзотична прищявка, но тези които намирам са на много голяма цифра... Бих се зарадвал, ако някои си е купил повече или е взел и му залежава да го отърва на сносна цена... Пишете тук или на ЛС
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
Аз имам доста от едни 128х64 дето се управляват по I2C. Мога да ти пратя един (подарък) но ще ти се наложи да почакаш доста за него докато дойде от другия край на света Ако те устройва остави адрес на лични.
Пон Ное 14, 2011 7:45 am
klez
Ранг: Професионалист
Re: Трябва ми графичен LCD екран
Аз чакам два броя сега JHD508 дето няма да ми трябват спешно, но са с доста малки размери (33мм ширина) иначе са 128х64 управляват се по SPI. Ако искаш другата седмица трябва да пристигнат, иначе имам и вързан с микроконтролер такъв мога да ти го покажа как работи
И като сте заговорили за дисплеи - попадна ми един ПОС терминал леко счупен. Та от него излезе един диплей дето сякаш е биващ ама едниственото което има като ID е производителя GiantPlus - някой ако има идея за нещо по конкретно да свирка.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл