|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 10:42 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
sigkill
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 29, 2007 2:22 pm Мнения: 309 Местоположение: Vratsa
|
 ED1112 encoder'z
Гледам комет са ги свършили , интересува ме намират ли се някаде из другите доставчици на склад , подобни също стават .Желателно модел с по-малко стъпки (примерно 12), ДА ЦЪКА и да се натиска , с резба и гайка като ЕД1112 , перфектно ще е да е с ос с прорез и къдравинки като на стандартен потенциометър.
|
| Нед Ное 14, 2010 12:12 am |
|
 |
|
michev
Ранг: Форумен бог
|
Май елимекса са им ги изкупили.. и сега ръгат на двойна (та дали не и тройна) цена. Тъси "ENCODER ED1112ES".
|
| Нед Ное 14, 2010 3:12 pm |
|
 |
|
sigkill
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 29, 2007 2:22 pm Мнения: 309 Местоположение: Vratsa
|
беше ми хруманло и това ама не проверих , то на 2.9о по-добре да си купувам алпсове от фарнел, клиентчетата на елимекс ги чака радост - ед-тата въртят в обратна посока на повечето други енкодери и се налага кръстосване на изводите( рязане на писти и пускане на две мостчета) им когато се ползват за заместване на алпс или безименне енкодеростта е по-дълга и резбата също пречи при заместване на енкодери без резба ... изобщо кеф ..
Фарнел предлагат Бърнс и някви други ама с доставка от САЩ-ите което има оскъпяване , интересно ако поръчвам през комет плаща ли се това .. много неприятно ... предполагам се плаща ...
|
| Пон Ное 15, 2010 9:20 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами аз скоро поръчвах нещо дето беше US Stock и не ме караха да доплащам. Само дето се забави 10тина дни.
Едва ли е специално отношение заради цвета на очите 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Ное 16, 2010 9:22 am |
|
 |
|
michev
|
И мен не са ме карали да доплащам.. само си чакам 
|
| Вто Ное 16, 2010 11:09 am |
|