Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Продавам дремел 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Продавам дремел
Продавам дремел за печатни платки.В комплекта има два накраиника за пилене и едно свредло 0.8мм мисля, че беше.Захранва се на 12В, но към него си върви адарптер 220В-12В.Не съм го ползвал, купих го от Конрад преди 3 месеца някъде.Цена 8лв., от София съм, но пращам и по "Еконт".За контакти 0898 52 86 87 Петър

Вто Юли 20, 2010 9:47 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Dremel е марка а не какво да е дрелко-подобно!
Лошото е, че и в магазините човек като поиска аксесоар за дремел, му ръгат в ръцете всичко каквото имат, но не и аксесоар за дремел.

Сря Юли 21, 2010 11:12 am
Профил

Мнение 
а и специално тоя "дремел" от конрад за 8,6 лв го купувах като му вземах адаптера доста добър е и изхвърлях моторчето защото за нищо не става. Купих около 30 бройки...... и адаптерите са доста читави и мощни......

Чет Юли 22, 2010 10:44 am
Профил WWW

Мнение RE:
Цитат:
michev

Dremel е марка а не какво да е дрелко-подобно!
Лошото е, че и в магазините човек като поиска аксесоар за дремел, му ръгат в ръцете всичко каквото имат, но не и аксесоар за дремел.

michev, съгласен съм, че Dremel е марка,но едва ли има човек във форума които да не сеща какво продавам.

Цитат:
Edesign

а и специално тоя "дремел" от конрад за 8,6 лв го купувах като му вземах адаптера доста добър е и изхвърлях моторчето защото за нищо не става. Купих около 30 бройки...... и адаптерите са доста читави и мощни......

За 30 бройки сигурно е такава цената, но аз като го купувах беше малко под 10лв., ~9.7лв.Цената не е твърда,очевадно е че няма да забогатея с тези пари, но поне да не го хвърлям в боклука или да стои в бюрото ми, което вече е пълно с други инструменти и части.
Поздрави!

Вто Юли 27, 2010 10:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]