|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 12:10 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Търся платформа eBox-3310A-MSJ в България.
| Автор |
Съобщение |
|
sv_shady
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 8:19 pm Мнения: 373 Местоположение: София/Edinburgh, UK
|
 Търся платформа eBox-3310A-MSJ в България.
Здравейте.
Работя по един проект, с който ще участвам в ImagineCup, състезание за Microsoft. Участвам в раздела за Embedded Design. След като се мине първи кръг от Microsoft разпращат по една такава платформа на всеки отбор. Аз не знам дали ще съм в България или Англия като я пращат, за това искам да питам дали някой разполага с такава платформа в България. Става въпрос да я ползвам 20 дена от края на март до към средата на април докато съм в България, защото иначе няма да успея да си завърша проекта. Склонен съм дори да платя нещо като наем, стига да е в разумни граници. Питам толкова отрано, за да мисля нещо друго, ако този вариант не проработи. Благодаря предварително.
|
| Нед Яну 31, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
relsys
Ранг: Форумен бог
|
Я разкажи за това ImagineCup.
|
| Нед Яну 31, 2010 8:56 pm |
|
 |
|
sv_shady
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 8:19 pm Мнения: 373 Местоположение: София/Edinburgh, UK
|
Ами цялата идея е, че трябва да си студент и да представиш проект в една от няколко дисциплини, като мотото на състезанието тази година е "Imagine a world where technology helps solve the toughest problems." и проекта трябва да е в такава насока. Всичко става онлайн, само финалите накрая са в Полша. Ето линк, където има всичко http://imaginecup.com/Competition/Overview.aspx
|
| Нед Яну 31, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
relsys
Ранг: Форумен бог
|
Microsoft ли осигуряват финансирането на проектите?
И какво се печели накрая?
|
| Нед Яну 31, 2010 10:00 pm |
|
 |
|
sv_shady
|
Ами всичко си е написано на линка. Ако стигнеш във втори кръг майкрософт пращат платформа с всичките IDE-та за нея за тяхна сметка, не плащаш нищо. Осигуряват също и самолетен билет до Вършава, ако се класираш за финалите. Наградите поне за Embedded Design са:
1. 25 000$ и някакви други награди, не пише какви точно.
2. 10 000$
3. 5 000$
|
| Нед Яну 31, 2010 10:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|