Здравейте .. случайно някой да има канал за такива модулчета .. нещо от сорта на Symbol CSE600.
Може да са всякакви(лазерни или LED) стига да са на сносна цена и да имат що годе някаква документация
откак моторола ги купиха нещата станаха като в българско правителство...
най-добре да си купиш готов скенер и да го разглобиш. ама да е symbol с китайчета не си губи времето
откак моторола ги купиха нещата станаха като в българско правителство... най-добре да си купиш готов скенер и да го разглобиш. ама да е symbol с китайчета не си губи времето
Еми и аз си мислех това даже имам пред мен чисто нов разглобен ZEBEX Z-3051HS USB на Датекс ама вътре никъде не видях името на модула а камо ли информация ... да речем че ще го закача директно .. барабар с управлението ама ... не ми харесва идеята да храня излишни компоненти а и кът е мястото
откак моторола ги купиха нещата станаха като в българско правителство... най-добре да си купиш готов скенер и да го разглобиш. ама да е symbol с китайчета не си губи времето
Симбол, метроложик - все едни и същи дървета са (симбол работят мааалко по-добре). Особенно от както метроложик си изнесоха производството в китай нищо не става от тях.
Симбол, метроложик - все едни и същи дървета са (симбол работят мааалко по-добре). Особенно от както метроложик си изнесоха производството в китай нищо не става от тях.
По принцип нямам претенции ... оказва се ,че за BG напрактика е невъзможно да се намери доставчик за какъвто и да е подобен чарк @Tisho iмаш ли някой доставчик за BG ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл