Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Някой в Америка или другаде където има Digikey за помощ? 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член

Мнение Някой в Америка или другаде където има Digikey за помощ?
Искам да купя 10-20 бройки MAX7044 и още 5-10 бройки MAX7034 обаче не са ми достъпни локално а Maxim искат безумните U$50 само за да ми ги пратят. Та да помоля някой на място ако може да ми ги купи от Digikey и да ми ги прати пък ще се разплатим през пейпал.
Има ли някой с желание и възможност да ми помогне? (спешно ми е)

Пон Ное 09, 2009 9:05 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
MAX7034 нямат в Digikey в момента :) . Иначе така доставката ще ти излезне около 30$ (10-на тук в щатите и около 20-на до БГ). Отделно заради това, че са купени от тук ще има и данък (нещо като данък оборот), който ще е 10% за Чикаго. Сложи и таксите на пейпал-а и май пак става същата работа като от Максим :) . Ама иначе бих ти свършил работа ако прецениш, че така е ОК.

Пон Ное 09, 2009 3:29 pm
Профил

Мнение 
Dimitar написа:
MAX7034 нямат в Digikey в момента :) . Иначе така доставката ще ти излезне около 30$ (10-на тук в щатите и около 20-на до БГ). Отделно заради това, че са купени от тук ще има и данък (нещо като данък оборот), който ще е 10% за Чикаго. Сложи и таксите на пейпал-а и май пак става същата работа като от Максим :) . Ама иначе бих ти свършил работа ако прецениш, че така е ОК.

Димитре, не ми трябва до България а до Австралия доставката :) По-малко пари е със сигурност. Аз често пращам разни неща то Щатите и $50 би ми струвало да пратя нещо като цял лаптоп а не няколко чипчета дето едва ли тежат и 10 грама заедно.
А иначе сега гледам че имат наличности, не знам тоя Digikey да не се дели и по щати там?

Последна промяна kiiid на Вто Ное 10, 2009 2:13 am, променена общо 1 път

Вто Ное 10, 2009 2:00 am
Профил
Аватар

Мнение 
http://search.digikey.com/scripts/DkSea ... s=MAX7034+
Не се дели по щати - аз гледам ей това и пише, че Quantity Available = 0 :) . Иначе няма значение БГ или Австралия (даже до вас може и по-скъпо да е) мисълта ми беше, че излиза същото като 50-я долара от Максим. Ама както ти казах може да я свършим работата ако искаш - няма проблем :) .

Вто Ное 10, 2009 2:12 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]