Значи, ситуацията е следната. Разни агенти постоянно ме питат за проекти, които отказвам понеже съм затрупан и нямам капацитет за повече. Тук в ук в момента има недостиг на свястна инженерна ръка, откакто доста народ си изпозамина след брекзита, и на тяхно място дойдоха разни афганци, суданци, и т.н... *анци, които естествено не стават за тия неща.
Обикновено става въпрос за рутене на платки или писане на някакъв софтуер, напълно дистанционно. Та съм се замислил да възобновя една дейност, която върших преди 15-на години, т.е. да осигурявам канал към хора които имат свободен капацитет и искат от време на време да докарват по нещо отгоре. Така или иначе тия проекти трябва да се направят. В момента повърхностно проучвам ситуацията без да поемам ангажименти в никоя посока.
На въпроса - (съмнително, но все пак...) някой ако има такъв интерес, или пък (по-вероятно) познава някой който има такъв интерес, да ми драсне два реда на мейла долу. Студентчета, хора без работа, работари на които никога не им достига работата... човек не знае откъде му излиза късмета. Конфиденциалността е гарантирана, естествено

diilk pm me