|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 10:43 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
App за създаване на запитвания съм сайтове на доставчици
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
 App за създаване на запитвания съм сайтове на доставчици
И аз се присъединявам - но по-скоро искам да направя App за създаване на запитвания съм сайтове на доставчици, като Comet, Digikey, Farnell, Mouser и може би подобни индексиращи сайтове - за определени елементи, примерно 100-1000 на брой, които да проверяват 1-2 дневно за доставки. Самите сайтове и доставчици имат възможност за нотификация, но не съм сигурен че винаги работи.
|
| Нед Окт 24, 2021 3:55 pm |
|
 |
|
PhilipZ
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Нед Мар 31, 2013 12:17 am Мнения: 280 Местоположение: София
|
 Re: Търси се Ападжия 2.0
Ще ти дам малко заобиколно решение, но хубавото е че е готово. Иди на http://www.mmvisual.de/ и си изтегли EleLa. Пусни я, вкарай си няколко чарка, добави линкове към доставчиците към определения компонент и подготви поръчка. Трябва да ти покаже наличностите. Прави го през аpp интерфейса на доставчиците. Не знам дали ще можеш да му зададеш през определен интервал да проверява или ще трябва ръчно.
|
| Нед Окт 24, 2021 8:15 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
при мен не ще да се инсталира бозавата версия, каква ос иска ?
|
| Нед Окт 24, 2021 8:25 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
BOM мениджър някакъв? Тръгна, но ще му чета после особеностите. Имам такова подобно, на облака - въпреки че не показва наличности. Благодаря, ще го разгледам по-подробно през седмицата.
|
| Нед Окт 24, 2021 9:24 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4588 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Има едно клише, че трябва да се избере 2 от 3 - бързо, качествено и евтино. Лошото е, че това е само на теория и вече масово човек получава само 1 от 3. Хора има, а имате ли бюджет да им плащате? Да търсиш на сляпо в тези фриилански сайтове ти гарантира единствено тълпа посредствени индийци, пакистанци и т.н. и като цяло дава лош сигнал, че търсите да е колкото може по евтино - няма лошо, ама читавите хора си знаят цената и освен това са зарити с работа - по добре пускай тото и чакай да спечелиш милиони.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Окт 24, 2021 10:09 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
Ами ако ще търсиш във фриланс сайтове забрави за всякакви азиатци, доста скептичен съм и към повечето американци и латино. Знчи ако видиш Бразилец ли Мексиканец най-вероятно не го бива за друго, или ще ти иска поне по 100-150$ на час, инче няма смисъл, там за ткаива кадри има много работа а кадри няма и са добре платени. Остават източно европейците, има читави украинци, руснаци, беларуси ... за Българи не ми се говори, може и да ти излезе късмета. Руска рулетка но малко по-несправедлива тъй като си с 3 патрона в барабана.
|
| Нед Окт 24, 2021 10:20 pm |
|
 |
|
PhilipZ
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Нед Мар 31, 2013 12:17 am Мнения: 280 Местоположение: София
|
При мен работи на Win 7 32 bit и на Win 10 64 bit - или с други думи "на всичко". Каква грешка ти дава и в кой момент? Ако имаш Telegram автора Маркус е много отзивчив и отговаря почти веднага. Канала е https://t.me/mmvisual_elelaПогледнах какво може софтуера конкретно по питането на Grubi и се уплаших. В програмата бях избрал BC847 и ми отвори линк https://octopart.com/search?q=1459037&start=0 Единствено Rochester Electronics обаждат цени като тези на които съм купувал от Комет преди година и половина. Farnell и Newark нямат наличности, но цените са им по 2, а други са изнагляли с цени по 10, DigiKey даже и при 1000 бройки са по 4. Да не се окаже че сме станали "милионери" за една нощ или че в бъдеще електрониката ще по-скъпа от златото 
|
| Пон Окт 25, 2021 10:48 am |
|
 |
|
Grubi
|
я кажи къде го избираш това, че нещо не мога да се оринтирам в тия безброй панели
за съжаление - милионери няма да станем, има неща които ги няма - но има и много други които ги има. тъй, че - няма страшно. А до 1-2 години нещата ще се оправят, по един или друг начин.
|
| Пон Окт 25, 2021 3:13 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|