Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Leakage current tester .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Leakage current tester ..
Търся си нещо подобно на това : http://www.testequipmentdepot.com/inste ... 0_data.pdf
Както сигурно се досещате целта е да е на по-добра цена, нещо втора ръка .. гледам има различни, но намирам цени само за това, има едно LT-15 на някаква САЩ фирма ЕD&D, също ST541 HIOKI, не се сещам какво изпозлваме в София.
Не че няма да го взем аи като ново, но все пак гледам за някакви опции, сигурно ще ми трябва и нещо за въздушен / контактен дисчардж до 8kV.

Нед Авг 20, 2017 5:32 am
Профил

Мнение Re: Leakage current tester ..
Като се поразтърсих си купих едно такова https://www.bender.de/en/products/test- ... met_1100st , почти за без пари даже работещо. Малко се прецаках защото след тов аоткрих същото напълно оборудвано за 200 евро повече ама .. каквото такова. Той тоя уред е повече като за Цецо и Бомбаджията, правен е основно за медицинско оборудване, но и на мен ще ми свърши работа, единствено няма hipot но явно ще трабва да си взема някакъв отделен,няма пълно щастие. Сега остава да видя дали ще ми трябва това с разряда, май нямаше изискване да тестваме всяко изделие та може да ми се размине.
п.с. Между другото ако ня някой му трябва, в ебей има такъв в германско, около 400 евро пълна окомплектовка, даже започвам да мисля защото тоя дето го взех няма сонда, едва ли е нещо сложно ама си е занимавака, а не виждам да се продават, а ако ще е от бендер сигурно ще струва колкото онзи в немско.

Нед Авг 20, 2017 5:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]