|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 4:26 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Hakko 907 оригинални човки?
| Автор |
Съобщение |
|
Tanev
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 10:27 pm Мнения: 152 Местоположение: Пловдив
|
 Hakko 907 оригинални човки?
Къде да търся оригинални човки за Hakko 907? В ebay има голям избор, но се съмнявам, че повечето от тях са читави 
|
| Вто Юни 14, 2016 12:12 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Hakko 907 оригинални човки?
Тия са ебати задръстените японци. Няма толкова пазарно неориентирана компания, ако тръгнеш да им ровиш сайта - да се скъсаш не откриваш от къде да купиш...
Аз първо се бях засилил да минавам на тях, ама точно заради това си останах на Велера. Това японците са хора неадекватни откъм маркетинг.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юни 14, 2016 1:13 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
Може да са пазарно неориентирани, но правят по някоя интересна разработка. Последно се дуеха с поялник с индукционен нагревател...
|
| Вто Юни 14, 2016 1:34 pm |
|
 |
|
Tanev
|
В щатско tequipment.net предлагат техни продукти, но не намерих нищо тук в еропата. Интересно е какво казват японците като започнат да търсят консумативи за Weller 
|
| Вто Юни 14, 2016 1:37 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Аз не казвам, че са лоши бе хора. Просто казвам, че ако ще ми коства кански усилия да купя една кирлива човка... За чии са ми. Аз искам днес като ми потрябва човка, до 3 дни максимум да мога да купя, която искам от каталога. За мен това е нормална компания в днешните условия.
Затова като чуя за японска техника и се изприщвам. Без значение дали иде реч за поялник или за някой сензор или чип. Правят чудеса, ама всичко това е недоставимо, баси. И не е въпрос на пари, просто всичко става максимално трудно, протяжно, имейли, куриери...
Така преди време си бях харесал едни техни сензори. Уникални, без аналог на пазара. Една кофа пари струваха, ама бях навит. Писане, писане, писане. Накрая ми пратиха 10 семпъла без пари (сигурно струваха над 1000$). Когато поисках да купя... установих, че просто нямам сили да продължа да комуникирам с тия...
Едит: Сори за спама, спирам. Просто исках да кажа, че мисията е много трудна (това с човките).
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юни 14, 2016 1:48 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ами то и за JBC излиза само АМТЕСТ, явно не знаят че в комет държат доста неща на склад велера пък няма България (Бонев да не се пенсионира?) не че, като цъкнеш на Холандия например, ще ти е от полза дистрибутор в Германия.
|
| Вто Юни 14, 2016 1:58 pm |
|
 |
|
Tanev
|
Изглежда, че е загубена кауза. Някой да е купувал от ebay и да има отзиви за конкретен търговец?
|
| Вто Юни 14, 2016 5:15 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Пък аз в гръчко пазарувах от Стати понеже нямах друг избор, но всяка поръчка беше изпълнявана съвършено. Добре е при регистрацията да дадете начини за свръзка. Ся, хич и не погледнах какво и как се предлага в момента. Цените още навремето ми изглеждаха височки, ама не и ужасни. Там доставката беше за следващия работен ден и 5 евра. За до БГ се гарантират 3 дни, ама може още да е за 30 евра!!! Не, че го препоръчвам, ама да видите как в една електронно бедна държава се прави еШоп 
|
| Вто Юни 14, 2016 9:18 pm |
|
 |
|
michev
|
Провери http://www.smd-bg.com/ дали имат това което търсиш. Имам спомен че внасяха продукти на HAKKO.
|
| Вто Юни 14, 2016 9:40 pm |
|
 |
|
Tanev
|
Благодаря за линковете. В Стати не намирам нищо на Hakko, а на smd-bg им писах мейл - да видим дали, кога и какво ще отговорят. Търсенето за сега продължава.
|
| Вто Юни 14, 2016 10:42 pm |
|
 |
|
Tanev
|
Благодаря на michev за линка! Хората от http://www.smd-bg.com/ са официален дистрибутор на Hakko. Разменихме няколко мейла с тях в които те бяха много любезни. Можеха да доставят накрайниците, които исках да купя, но минималната бройка не ме устройваше. Та без да питам, те ми дадоха кординатите на техни колеги в Унгария, който имат неща на склад - http://hakkoshop.eu/index.php?route=pro ... &path=3_13
|
| Пет Юни 17, 2016 2:11 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|