Търся някой за профилактика на Tektronix 2235
Здравейте,
Имам един Tek 2235 (2 x 100MHz), който според мен си работи добре (но аз съм повече в цифровата част, та не съм много опитен потребител)
Има нужда от смяна на два бутона на предния панел. Самите копчелъци са на място, но пружинките на механиката са се скапали. Нямам нерви, опит и време да се занимавам да търся същите ключета. Също и основно почистване на всички врътки с контактен спрей. Хубаво е ако се отвори да се погледнат, замерят и ако трябва сменят и големите електролити...
Търся колега от София, който да извърши освежаването срещу заплащане - фиксиран труд + стойността на всички материали (каквото се наложи). Не искам да хващам някой от улицата, щото не се знае знае ли се, а на активните тук форумци имам доверие

Зная, че по-голям успех бих имал примерно на форума на сервизните техници (eshop) но там регистрацията е от години прецакана и човека, който го поддържа, не отговаря на мейли, може да му се е случило нещо?
Доставям и взимам уреда за своя сметка с автомобил във всяка точка на София или наблизо.