Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Търся помощ... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Търся помощ...
Търкалям един проект от много време насам за разработка на една джаджа с модем за един голям клиент в Австралия. Проблемът е че напоследък 25-часовите дни почнаха да ми стават в повече и затова търся да го прехвърля на някой за довършване. Дори мога да свържа човека (ако иска така да е) директно с клиента за в бъдеще, тъй като аз постепенно се оттеглям така или иначе.

Значи ситуацията е следната. Проектът има прототип който е напълно функционален, но тъй като се наложи да се добавят различни допълнителни неща, в крайна сметка се стигна до пълен редизайн и нова платка с пик32. Хардуерът е готов и платките са произведени за тестови образци, но трябва да се "оживят" т.е. да се види дали всичко работи както се иска, и след това да се напише софтуера, който да има същата първоначална функционалност като стария. Не е голяма работа, но просто нямам времето за това.
Ако някой се интересува от повече детайли, нека ми остави един ред.
Не дефинирам тук никакви параметри като пари и време, защото ще ги обсъждам лично с който се интересува.
Много е важно, единственото на което държа е човекът да е сериозен и да може да се разчита, че ако каже че ще свърши работата, посля няма да се налага аз да го гоня за ъпейти.

Пон Фев 01, 2016 5:52 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Търся помощ...
Мерси на всички които ми писаха и се извинявам, че не успях да отговоря на всеки поотделно.
Намери се човек. Темата е закрита.

Чет Фев 04, 2016 12:56 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]