|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 6:15 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
 Фарнелска промоция
Незнам дали сте получили по пощата, но до края на месеца (тоест днес или утре) всеки поръчал до 300Евро от Фарнел, получава ваучер за същата сума при следващата поръчка. Незнам дали важи през Комет, вероятно трябва да се пита.
Мисля, че не им е за първи път на Фарнелците, а аз имам някакви намислени неща да поръчвам. А ваучера може да се използва на "полза роду" - например да купим процесорите или други елементи за универсалната станция за запояване.
|
| Пет Яну 30, 2015 12:32 pm |
|
 |
|
logi
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 9:02 pm Мнения: 73 Местоположение: Варна
|
 Re: Фарнелска промоция
Аз на 27-ми правих поръчка директно от тях за стотина паунда и нямаше такова нещо. 
|
| Пет Яну 30, 2015 12:46 pm |
|
 |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Фарнелска промоция
споко - на картичката пише, че като ти пратят фактурата (може би ако директно поръчваш), ще получиш и ваучера. А има възможност и да е до определени акаунти. Аз миналата година съм пазарувал за малки суми, и то само 1-2 пъти, така че не вярвам да е само за редовни клиенти.
|
| Пет Яну 30, 2015 12:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|