|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:48 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
dumfree
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Пет Юли 01, 2005 10:46 pm Мнения: 229 Местоположение: Гложене/София
|
 Търся си работа...
Приложено добавям и CV, но накратко нещата звучат така: Работя като програмист, поддръжка и системен администратор - нормално за малка фирма. Писал софтуер за AVR-и, софтуер за PC, който да си "говори" с тези AVR-и, както и друг специализиран софтуер за PC. Системното администриране е за Windows базирани сървъри, като там е заварено положение на вече инсталирани неща и просто се грижа/грижим за тях да работят. Имам и малък опит с администрирането на Debian Linux сървъри. В същото време отговарям и за поддръжката на известно количество компютри пръснати из цяла София, като там е донякъде организационна работа, защото в общия случай се свежда до това да пратя някой колега да свърши работа и евентуално като е на място да му съдействам по телефона, ако е по-сложен проблема вече се опира и до моята намеса на място. За разнообразие на цялото това нещо понякога се налага и да откривам повреди в окабеляването на превозни средства или да се занимавам със демонтаж/монтаж на наши устройства. Работатя която търся няма особено значение, номера е, че ми се работи и то по възможност да не се стои постоянно в офис, защото не ми действа особено добре. А пък и практиката показва, че като зациклиш в офиса и се наложи да излезеш по някаква причина и след това те удря просветлението.
Някой ако си търси такъв човек на ЛС, dobito(маймуна)gmail.com или 0898 61 49 77 - Добрин Александров.
|
| Сря Юни 27, 2012 8:01 am |
|
 |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
 Re: Търся си работа...
Здравей! Един съвет: смени си мейла, обикновено работодателите не гледат сериозно на кандидат с име "dobito" и подобни. Има значение, вЕрвай ми !
|
| Сря Юни 27, 2012 12:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|