Отговори на тема  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Неизползвана платкова централа Респром от 80-те 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Неизползвана платкова централа Респром от 80-те
Наско написа:
Що да е мазохист ?
Като го чета и направо ме сърбят пръстите да си пусна една Karateka или Moon Patrol
И тръпката дали ще зареди или ще даде грешка
Да седнеш на компютъра с хубавото флопи се водеха войни :)

+1 :D

Пон Юли 13, 2015 10:22 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

itso.t написа:
TheHungry написа:
...+ емулатор със SD карта...

Това е купешко устройство или собствено творчество?

Собствено :mrgreen: .

Вто Юли 14, 2015 12:59 am
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

jk1974 написа:
Сегаа.. Централата не съм я пускал никъде. С оглед на това, че не ми се и занимава я давам на 300 лева към момента. Започна ли да се занимавам с нея цената ще нарастне или ще стои. Това е положението. Ако някой се интересува съм оставил телефонен номер за връзка. Не ми се занимава нито с шеги на дребно, нито с дребни пазарлъци. Готините потребители на сайта си личат и им желая успех! Шегаджиите да си спестят коментарите, защото само ме разсмиват. Това което съм снимал го има х 2 + централния блок. Чао!

Бате, не ги слушай тез измамници тука, гледат да ти гепат ценната централка без пари. За такива стари и редки неща в Америка хиляди $$$ дават, щото уважават и ценят качествените СОЦ. продукти.
Нема какво да се чудиш и маеш, ами тутакси я пущи у eBAY, после ще ми благодариш. :prayer:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вто Юли 14, 2015 10:36 pm
Профил ICQ WWW

Така е тук в БГ едва ли ще я продадеш :D
Само да вмъкна едни леки констатации до които съм стигнал в моето житие (говорим за средностатистически средно интелегЕнтен българин):
1. Умен и пресметлив - не може да бъде преметнат от търговец в никакъв случай
2. Купува се стока от пръв поглед максимум на цена на 2 -3 хляба, за всичко друго се умува мноооо време.
3. На запад и лайно да пуснеш на пазара ще се пазари и ще печелиш от него и ще живееш като бял човек, в БГ и злато да е за без пари, пак трудно ще буташ бизнеса.
4. Едва ли в света има страна с по-голяма конкуренция. Тук на един му хрумва идея и веднага всички я захапват и цената пада пада, та чак дори е безсмислено да се прави изобщо продукта от който и да е защото разходите са повече от приходите. Ама нали се въртят парите, а пък сме се и надхитрили един друг :)
5. А пък за антики, култура и ценности да не говорим - що списания и книги отлетяха за разпалки .... :((((( Разбутайте една стара къща (коя да е, а те пустеят безброй по селата). Такива неща ще се извадят от там, че ако има как да се закарат на битак у америка милиони гущера ще се изкарат.

Гледам ми е интересно едно предаване по History - реставратори. Един ремонтира какво ли не - стари колелета, реклами, автомати за безалкохолни, играчки, разни машинки и т.н. Цените все са 2000, 5000, 8000 долара и гледам хората работят. Едва ли са единствени, че да ги дават по телевизията. И се чудя и мая -- е те такъв бизнес на БГ е пълен абсурд :D

Сря Юли 15, 2015 5:49 am
Профил WWW

Май не схвана иронията в това по-горе :) И на луната да е все тая, шанса е някой колекционер но и те не ядът доматите с колчетата.
Иначе си прав за конкуренцията, така е, но и истината е че и 100 човека да се хваната д аправят едно нещо никой не го прави както трябва, та е все тая. Лошото е че клиента е идиот и не прави разлика.
А за тоя по дискавъри .... това е шоу, да работи но не знам колко сериозен щеше да му е бизнеса ако не беше шоуто, съото като ония със заложната къща, ако влезеш вътре няма да намериш почти нищо, сигурно 80% от това което продават е свързано с шоуто, при този с реставрирането не съм ходил още, близо е до офиса ама все не остава време. Та то на телевизора е едно ама в действителност е друго.
Не забравяй и нещо важно, САЩ са 300 млн, България е 5, само това да вземеш ако тук 10 човека на година плащат за подобни реставрации, там ще са 500, не 1 ами 10 шоута могат да захранят ;)
Също така хората там са склонни да харчат пари за глупости, но това не е на запад, това е в САЩ, в много от Европейските страни хората не са склонни да харчат за глупости и си правят сметката повече и от нас, и си броят стотинките повече от нас защото ги нямат.
Изобщо ... телевизията много изкривява нещата, същот е и с антикварите и със всичко, като си там нещата са някак малко по-другояче.

Сря Юли 15, 2015 8:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4