|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 10:20 am
Черен списък: Фирми от които сте се парили лошо...
| Автор |
Съобщение |
|
bobihot
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Черен списък: Фирми от които сте се парили лошо...
Аз пък имах обратният проблем. Без да ме питат ми пратиха половината поръчка единият ден, да не ме бавят. Другата- след 2 дни, когато им дошли нещата. При което аз не можех да си ползвам първите неща, без 2-рите. А трябваше да стоя да ги чакам 2 дни, че бяха с доставка до в къщи. Спиди- тъкмо им се надявах, че се оправиха. Поръчах 3 неща с доставка до селото на морето, където бях почивка. Едната пратка я пратили до село Врачанско. Я чаках още 2 дни. За компенсация ме накараха да им платя 7+лв компенсация за "пренасочването". После видях, че съм написал правилно локацията.
|
| Сря Ное 03, 2021 11:35 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
е няма угодия 
|
| Чет Ное 04, 2021 1:10 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Щеше да видиш ти. Само да беше станал президент. 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Чет Ное 04, 2021 2:34 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Нямам никакви мераци. Тя ситуацията е ясна, а по Коледа знаеш ли каква мъка е, ако недай си боже питаш къде да е партито, и решиш да угодиш на всички ще трябва поне 50 заведения да резервираш. Мойте мексиканци са много по лесни, е верно не са 2000 а 20 но много бързо стигат до консенсус.
|
| Чет Ное 04, 2021 4:19 pm |
|
 |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
Ха ха ,  , от ЕМАГ да не би да ни следят кореспонденцията тука, от тоя месец въвели 2 лева такса наложен платеж  , за тея които не искат да плащат с карта и да бъдат размотавани. За по не-скъпи стоки излиза така накрая все едно да идеш и да си го вземеш от местния магазин на момента без да чакаш никого и нищо. И аз бях до тука с ЕМАГ-А, и те бяха дотук с франчайз модела на ARGOS, някой български оптимизатор ги оптимизира 
|
| Пет Ное 26, 2021 2:57 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами в крайна сметка плащането струва пари. Ако продават на добри цени, ще им е трудно да ги запазят ако поемат твърде много разходи, все пак трябва и да печелят.
|
| Пет Ное 26, 2021 3:52 pm |
|
 |
|
Jack
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
Май не ме разбра, извършването на услуга има разходи за извършващия я куриер, т.е. ЕКОНТ и Пощите продължават да си начисляват техните 1-2 % от стойността , а получаващия парите е почнал да налага 2 лева за това че ги получава 'наложено' 
|
| Пет Ное 26, 2021 4:06 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Наскоро един познат си поръча тиган от ЕМАГ (на промоция - Black Friday) и плати с карта. Пратиха му имейл, че ще го получи до 2 седмици  Е неска трябва да е дошъл. Т.е. само за една седмица. Иначе като цяло съм доволен от тях. Копували сме вкъщи доста неща. Но винаги е било с наложен платеж.
|
| Пет Ное 26, 2021 4:07 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Тази такса я въведоха още в началото на пандемията, явно от тогава не си пазарувал от там. Понеже ти нямаш карта, винаги можеш да помолиш майка ти да ти услужи с нейната и така да си спестиш двата лева. И това с отказването от ЕМАГ да не би да са приели закон който те задължава да пазарувате от тях. Отваряш https://www.pazaruvaj.com/ сравняваш цените и решаваш от къде да пазаруваш - не е толкова сложно.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Ное 29, 2021 11:33 am |
|
 |
|
Jack
|
А  , тук бай Ике се е скосил заради мое изказване и е подскачал, а аз не съм забелязал.
|
| Чет Дек 16, 2021 2:27 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Ами Чък Норис ако няма карта ?  Иначе тези два лева явно са напрактика такса експресно обслужване.
|
| Чет Дек 16, 2021 10:48 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Образователно за истинските и фалшивите адаптери https://www.youtube.com/watch?v=w-p3GXXFfQw
|
| Пон Мар 07, 2022 12:37 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Не знам каква шматка трябва да е някой за да очаква че ще си купи оригинален адаптер от али-леля, за $5 за половин контейнер адаптери.
|
| Пон Мар 07, 2022 1:17 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Шматки да искаш...нали виждаш какво се случва. Глупостта граници няма - а и на фалшификата не пише "ФАЛШИФИКАТ", и въпреки че има доста признаци, не може всеки да е инженер и да го види от 5км. А откъде се купува...всеки купува откъдето може, за колкото може...
|
| Пон Мар 07, 2022 1:20 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Ако рискуваш устройство за 1000+ пари с адаптер за 1 пара, за да спестиш 20 пари, и се появи проблем, сам си си виновен...
|
| Пон Мар 07, 2022 1:23 pm |
|
|