|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:43 pm
| Автор |
Съобщение |
|
a_stankov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Съб Дек 06, 2008 9:22 am Мнения: 119 Местоположение: Пловдив
|
16 битови пише , ама борда да си захранва процесора, иначе програматора не поддържа 3,3 волтови процесори. Пробвал съм го с ПИК24, пише си го без проблеми. За памети не съм го пробвал още , не ми се е налагало, за процесори си е ОК обаче.
|
| Пет Фев 18, 2011 2:46 pm |
|
 |
|
npelov
Ранг: Почетен член
|
хмм. това е добре щом пише pic24. Те изкараха някаква приставка за 3.3V, дадоха ми схемата, аз я направих и не разпозна процесора. С осцилоскопа прегледах сигнала и бит по бит сравних кода за преминаване в режим програмиране. Напрежението е ок ... просто отказва да го разпознае. Може и да съм прецакал пика, макар че до сега не съм успявал да направя такова нещо с друг пик. PIC12 и PIC16 съм би обърквал по всевъзможен начин - обръщане огледално, на 180 градуса, и какво ли още не и си работят след това. Не помня със сигурност, но може и захранването да съм обръщал на няколко пъти.
|
| Пет Фев 18, 2011 4:37 pm |
|
 |
|
a_stankov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Съб Дек 06, 2008 9:22 am Мнения: 119 Местоположение: Пловдив
|
И аз бях пробвал с някакви преходници, но ударих греда. Може и проблема да е бил в преходника. Като си захраня процесора от платката на която е запоен , си се програмира без проблеми.
|
| Пет Фев 18, 2011 7:20 pm |
|
 |
|
xristakis
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Вто Фев 15, 2011 4:35 pm Мнения: 29 Местоположение: Панагюрище
|
Трябва ли да слагам джъмпер на JDM, че не мога да се разправям с него вече?
|
| Съб Фев 19, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
CarBeta
Ранг: Форумен бог
|
Сложи му джъмпер и го засили през прозореца! След това се върни в началото на темата и тоя път чети внимателно!
|
| Съб Фев 19, 2011 10:50 pm |
|
|