Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
продавам SD 4 Gb на Kingstom 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Ами конкретно линк .... http://www.adsys.eu/ аз ползвам ето тази фирма, дали е най-евтината не е, но са коректни, няма проблеми с гаранции, и се грижат всичко което ми трябва да го получа без значение кой реално го внася. За сървърни решение може би са най-добрите, компоненти по принцип не продават много много, то е ясно занимават се със сериозни машини, но са и корпоративно ориентирани, акто това не занчи че трябва д аимправиш по 1 млн на година та да си им клиент. Другото хубаво е че ровят и намират, понеже сме познати посртоянно примерно ми звънят да питат за едно или друго което е по скоро в ембедед приложенията, LVDS и др такива щото имали някакъв клиент който питал, т.е. и никой да не си ще ти обърнат внимание.

Интелските платки ги има на склад в БГ, като казвма интелски говоря за наистина интелски, цените не са лоши, дори с прекрасни, качеството е добро, http://www.intel.com/products/desktop/m ... erview.htm ето това е версия само с 12 В. Тези с ION за съжаление не се правят от Intel, Asrock имат таква и Assus, и двете могат да ти ги доставят от адсис, аз за моомента пробвам с Асрок, по евтино е няма смисъл да се плаща за асус, правят се на едно и също място, за съжаление Intel са по-качествени, и се произвеждат по дълго време но ....

Пон Апр 12, 2010 10:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
head_up, сега проверих джаджата е с Уиндоус 5.0 и не разпознава карти по-големи от 2Гб. Предполагам, че и с твойта ще е така :) .

Вто Апр 13, 2010 2:26 am
Профил

Мнение 
@Dimitar, благодаря отново за справката. ми... боза си е, че и при това старичка, не мога да очаквам кой знае какво. ще му потърся някой ден нещо по-малко (1-2GB) като ми хрумне :)

Вто Апр 13, 2010 1:50 pm
Профил WWW
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение 
ToHu, пусни ги на фотофорума (http://photo-forum.net). SDHC-та масово се ползват за фотоапарати. С този клас 4 няма проблеми за запис и на видео с VGA качество. При HD вече насичат. Точно с такива като твойте съм си правил експерименти.

Пон Апр 19, 2010 9:16 am
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Мнение 
Темата се разводни...
Не разбрах - останаха ли още карти по 4 ГБ и каква е актуалната цена в момента?

Пон Апр 19, 2010 5:39 pm
Профил WWW

Мнение 
Карти има цената е както по горе съм писал, 12 лв/брой без ДДС

Пет Апр 23, 2010 10:58 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2