Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Микрослушалка 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Абе ако е нооого мързелив, и само за купони мисли може и да не е учител, то да ставащ всеки ден в 6 не е лесно, а и с децата не е лесно, и най-вече .. пари няма ..
По лошото е че такъв мое стане лекар, ото там .. и пари дават, и от работа мое се скатава, или недай си боже инжинер, че той лекаря ще утепе двама трима и ша го изритат, ама ако проектира блокове мое и 100-на наведнъж да затрие, и накрая строителя да е виновен. Затова лично моето мнение по въпроса с образованието, платено, та платено, който има мерак ще работи и пак ще учи, щом в щатие става и тук ще стане. Това само няма да реши проблема, но ще разкара поне едно 60% от боклуците дето сега са по университетите, да поживеят на гърба на мама и тати. И казарма няа вече, няма о и да се натискат много .. а и човек като се поузори, може и да промени отношението към това за което плаща.

Нед Сеп 02, 2007 2:29 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Не му требе да инжинер! Доктор да става, оти на докторята грешките са под земята. На два метра дълбоко ги копат! А на инжинеро всите му се смеят и окат по ний...

Нед Сеп 02, 2007 2:45 pm
Профил WWW
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

Мнение Re: Микрослушалка
theimmortal написа:
Това е нещо което тарса от много време и давам много ама много пари за него и никаде немога да намера. Главната цел е преписване на изпит. Микрослушалката представлава малко нещо което можеш да си го сложиш в ушния канал и е безжично и като некои ти погледне от 2 метра в ухото нищо нетрябва да вижда :) Това е ако някои е чувал нещо такова или знае каде се продава или има такова нещо да каже :) Мерси

Реконструктор, май цензурата издиша яко. Неможе да пише, нестава за човек, с който можеш да си кажеш нещо освен някоя простотия. Абе хора тука се мъчиме да правиме нещо, не се занимаваме с тъпи, кухи лейки. После се оплакваме, малии няма хора, какво ще правиме, еми то на тях никой не им е казал, че това е неправилно. Човече с това лъжеш ЕДИНСТВЕНО И САМО СЕБЕ СИ. Пушка трябва тука и да е по-голяма.

Нед Сеп 02, 2007 10:37 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
хмм мерси се пак че с ништо не ми помогнахте :) ама аз се пак си намерих тва дето ми требваше така че нема значение само требва да вида как става далаверата с peypal-a аре гл

Пон Сеп 03, 2007 2:35 am
Профил
Аватар

Мнение 
theimmortal написа:
хмм мерси се пак че с ништо не ми помогнахте :) ама аз се пак си намерих тва дето ми требваше така че нема значение само требва да вида как става далаверата с peypal-a аре гл

туй неШТо моЕ да ти е от полза (за напреднали): http://doc.dir.bg/reality/spelling.htm

(не можах да намерА неШТо за 1-ви клас - по спИцИАлно за 'я', 'ъ', ...)

Пон Сеп 03, 2007 8:13 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
ps66 написа:
theimmortal написа:

туй неШТо моЕ да ти е от полза (за напреднали): http://doc.dir.bg/reality/spelling.htm

(не можах да намерА неШТо за 1-ви клас - по спИцИАлно за 'я', 'ъ', ...)

Леле-мале :!: Прочетох го с голям интерес.
Предполагам, че е за по-адвансед юзъри от автора на темата ;)

Вто Сеп 11, 2007 10:56 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2