|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 4:27 pm
Продавам стари 5 инчови дискети.
| Автор |
Съобщение |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
 Re: Продавам стари 5 инчови дискети.
Аз се интересувам от дискетите, но само ако са в оригиналната кутия. Прати ми крайна цена доставени във Варна и пейпал моля ПП 10бр, пейпал на лични моля
|
| Чет Юни 16, 2016 9:17 pm |
|
 |
|
tutiv
|
Първо се научи да пишеш правилно на български. Струва ми се обаче, че никога няма да се оправиш. Какъв ли пък код пишете - ужас!!! П.П. Иначе кучешкият ник-нейм, който си избрал, ти подхожда чудесно!
|
| Пет Юни 17, 2016 6:25 am |
|
 |
|
goose
Ранг: Популярен
|
Приятелю, от 27 поста нито един извън търговския раздел ... то е ясно, че си дошъл тук само заради него  Защо очакваш радушно отношение от хората, изградили това място, за които обявите са безкрайно маловажна част от форума?
_________________ In God we trust. All others must submit an X.509 Certificate
|
| Пет Юни 17, 2016 8:04 am |
|
 |
|
tutiv
|
Ти да не би да се изявяваш като "пазител на храма"? Или пък намекваш, че някакъв Пиф е създал или пък въобще е способен да създаде нещо !?
|
| Пет Юни 17, 2016 8:44 am |
|
 |
|
goose
Ранг: Популярен
|
Завършвам участието си в темата с един от любимите ми цитати: "По-добре да си държиш устата затворена и да изглеждаш тъп в очите на околните, отколкото да си я отвориш и да разсееш всякакви съмнения в горното"  Продължавай да си чешеш пръстите по клавиатурата 
_________________ In God we trust. All others must submit an X.509 Certificate
|
| Съб Юни 18, 2016 7:58 am |
|
 |
|
bobihot
Ранг: Форумен бог
|
Има стари ПДП-та, които се използват с апаратура за лабораторни измервания и са само на големи флопита. Като се скапят, става неизползваема. Познат, за който писах, беше им направил хардуерен флаш емулатор, та са почти вечи сега.
|
| Нед Юни 19, 2016 3:33 pm |
|
|