|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:00 am
произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
| Автор |
Съобщение |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
 аз казвам ко правя, тез сами са заяждат, ебаси отворковците
аз казвам ко правя, тез сами са заяждат, нито съм обидил някой първи или нещо лошо рекламирам си стоката, да не са мъчат да ги правят, да са обаждата направо, тез форумните богове тука, ми са заяждат, ебаси играчите,  а по въпроса за пръчките , имам достатъчно голяма и за гърба и за гъзъ, изберете си !!! оплаквания нямам и няма и да имам , като спрете да ми са заяждате и да са прайте на техници по добри от цяла БГ , са разберем. платките са прототипни , имам и заводски ама не са готови. като станат ше си ги рекламирам където трябва , щот ва видях за 10 години до къде сте я докарали
|
| Пет Юли 10, 2015 4:48 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 Re: произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
Тая тема отдавна я прескачам ама днес я отворих от любопитство и щях да загина от смях  @karadev, по-добре се успокой и си пооправи изразните средства. Ти ако и говориш както пишеш, аз ако съм ти клиент бих избягал на третата секунда. Колегите са прави с многото съвети които са ди дали. На сайта ти има само някакви грозни платки дето всеки ученик може да направи. Тази тук например изкъртва всички мивки в квартала. Откъде да знам отдолу има ли нещо изобщо, или само си набучил тоя чип на празна платка?  И оферта за сътрудничество. Е в какво ще си сътрудничиш с някой, като не си изкарал готов продукт? А това да се регистрираш друг ник дето ти е 'колега' е много стар номер. Краставици си тръгнал да продаваш с него. И отгоре на всичко се юрваш като последен хамалин с псувни, дето даже и хамалин би се засрамил да ги ползва. Прав е Никола - пробвай селското стопанство. Всъщност няма нищо срамно, половината тука ако ги питаш ще ти кажат че това са си намислили за 'пенсия' 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Юли 10, 2015 5:27 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Bah maamu -уби коча с лопатата Направо се изкефих Ама това сериозно ли е или майтап някакъв?? 
|
| Пет Юли 10, 2015 6:54 pm |
|
 |
|
s7ama7
Ранг: Почетен член
|
karadev ако така си мислиш че ще продадеш нещо дълбоко се лъжеш . Това изглежда тип homemade или нещо от форума на направи си сам за почти без пари . Може и перфектно да работи ама с тоя вид никой няма да даде и 100лв камоли пък 500лв . Ще си позволя да вметна една тема : viewtopic.php?f=22&t=13345Останалото е просто без коментар . Мисля че твоя проект може да го реализира всеки с малко мерак .
Последна промяна s7ama7 на Пет Юли 10, 2015 7:19 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Юли 10, 2015 7:15 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Колега ..... това че си във Варна няма да те спаси, мъж на възраст си а нещо го раздаваш като тинейдърж, а аз ти говоря съвсем сериозно, до предпоследният ти пост отминавах темата, но не си на 20 да ти прости човек а си на 40 .... ти си този който обижда всички а не теб обиждат. Ако изключим Киров, не че имам нещо против това което е написал, но никой друг нито те е обиждал нито пък нещо лошо ти е казал. Айде сега да се извиниш на всички за да не си припомниш младините без време.
|
| Пет Юли 10, 2015 7:18 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Колеги - предлагам просто да замълчим.. Няма смисъл от последващи писанки, а и да влезем в положение на Рек!! Не му е лесно в такава ситуация!!
|
| Пет Юли 10, 2015 7:49 pm |
|
 |
|
linoko
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 10:00 am Мнения: 249 Местоположение: Sofia
|
Темата е за ключ.
_________________ Когато някой ти каже, че няма начин, значи има начин
|
| Сря Юли 15, 2015 5:29 pm |
|
 |
|
karadev
|
 съобщение за ToHu << пич , не ма плаши , че изобщо не ма е с
съобщение за ToHu << пич , не ма плаши , че изобщо не ма е страх от такива тапаци кат тебе. плюи си там в пазвата преди да дойдеш във варна, че може да походиш на зъболекар преди плажа. де не съм та чул втори път , ясно, чак сега видях кво сте писали , че имах доста работа. ко ше ма спаси и кво не , не ти влиза в насрания гъз, разбра ли. боли ма шпека за мнението на разни пишман специалисти , НО ОЦЕНЯВАМ КОНСТРУКТИВНАТА КРИТИКА НА другите колеги. а по въпроса за акъл дали ми е дошъл или николчо, преди да дойда в стара загора ше пусна едно съобщение у форумчето ви , да та видя аз за 10 години що още си същия безхаберен плювалник и дали ти е дошъл простия акъл в кухата глава. АКО ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО , чакам да го чуя, ако не не ми пишете заплахи от сорта на оня тони ли е мони ли е > варна нямало да ме спаси. 
|
| Вто Юли 21, 2015 8:49 am |
|
 |
|
CarBeta
|
Внимавай кви ги дрънкаш, гларусче, да не си гълташ ти зъбите и да лижеш асфалта около варненските кенефи 
|
| Вто Юли 21, 2015 8:51 am |
|
 |
|
linoko
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 10:00 am Мнения: 249 Местоположение: Sofia
|
Здравейте г-н Радев, Бих искал да се запиша за платено обучение при Вас, тъй като бих искал да подобря и задълбоча знанията си в областта на програмирането на микроконтролери. Имам 20 годишен инжЕнерен опит в областта на електрониката и автоматиката, което смятам за предимство при преценката Ви в кой курс да ме включите - за начинаещи и напреднали. Предполагам, че предлагате преференциални цени за колеги, но за съжаление не намерих изчерпателна информация на раздела "Платено обучение" на Вашият сайт. За контакт с мен: гр.София, ул.Шести септември 29 инж. Димитров ГДБОП +359884947686
_________________ Когато някой ти каже, че няма начин, значи има начин
|
| Вто Юли 21, 2015 9:15 am |
|
 |
|
karadev
|
за linoko << платеното обучение на сайта ще бъде за съвсем друго , няма да е процесори  но и за тях знам някой неща  щом е гдбоп няма проблеми  обаждайте са , ше помагаме с кот можем  за CarBeta << моа дрънкам кот си искам, да не ти задрънка само празната кофа по азфалта  че от далече сте много силни всички , ама пилешки мозък на 15 ко искаш. АРИ ВЕ НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА КАЖЕ НЕЩО ОСВЕН ЗЛОБНИ ЗАЯЖДАНИЯ И ВСЯКАКВИ ПРОСТОТИИ < ЗНАМ ВА КОЛКО СТЕ ИНЖИНЕРИ И СПЕЦИАЛИСТИ !!!! гледам тука  с пик 32 термометри за поялници правите , ххахахахахахахахаах за две кирливи започващи човки цял пик32 ли ползвате ве, вие сте супер аматьори , това ше го сабера на един 14 краков пик който кажете. и ако си мислите че от рендъра на тъпия протел ше го докарате , жестоко са лъжете СТАНА 10 години , николчо мамин сладак. изобщо не мога да спра да ви са смея на простотиите. наблъскал 20 смд и си мисли че е супер специалист ппффффф , балон изпърдял
|
| Вто Юли 21, 2015 9:58 am |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Здравейте, господин Радев,
Разбирам, че всеки полага усилия да си намери място под Слънцето и да си осигури приличен живот. Това го правим всики - кой по-успешно, кой не чак толкова. И това не е лека борба. Разбирам и това, че тази борба понякога си взема и своите жертви. И че всеки е загубил по малко от себе си, ръчкай с лакти живота. Но сега съвсем се шашнах, като осъзнах колко много може да загуби човек. Ти си ярък и незабравим пример, с който много колеги ще плашат децата си. Не мога да ти помогна кой знае колко много, но мога да ти дам връзки към познати специалисти във Варна. Единият е стоматолог, другият е ортопед. Ясно ми е, че ти имаш голяма нужда от друг тип специалисти, но такива не познавам.
По-здрав от Бате ти АЗ
|
| Вто Юли 21, 2015 10:11 am |
|
 |
|
karadev
|
|
| Вто Юли 21, 2015 10:20 am |
|
 |
|
CarBeta
|
Ооо споко, не виждам проблем да се разходя до Варна, пък да видиме коя кофа как ще дрънка Между другото, пиклкьо, не си оставил адрес за връзка
|
| Вто Юли 21, 2015 10:25 am |
|
 |
|
karadev
|
пикльо е сина ти,  аз не съм те нарекъл с нищо, ама това е доста елементарно като самия теб, и заповядай когато искаш всъшност интернета има доста инфо , ама не го разбираш, и не ми са отваряй че не ми са слушат глупости да не забравиш да си сложиш памперса , че няма да цапаш новия ценър на града ни
|
| Вто Юли 21, 2015 10:29 am |
|
|