Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
По елементарни мултимери ... 7 бр. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение По елементарни мултимери ... 7 бр.
Абе трябва да купя някакви по елементанри мултимери, но пък и да не са от най-жълтите. Значи гледам Uni-T имат някакви детомай не са лоши, обаче в електронинвест нямат модела който сихаресах, всъщност те там нямат нито един модел в това количество, ако изключим един съвсем прост но не го искам щото са му вградени кабелите.
АКоимате идея за нещо що годе читаво, като за монтжна работа, AC/DC/R .. абе нищо мнго претенцозно, да не е много голям и да не се чупи лесно :)

p.s. ако може да опъва сам кабели, и да дупчи дупки ще е перфектно.

Вто Мар 13, 2007 3:46 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Конрад. Там има най много от жълтите - светло жълти, тъмно жълти, абе знаеш как е.

Вто Мар 13, 2007 4:51 pm
Профил ICQ

Мнение 
Хммм мразя да пазарувм от конрад, на кой конрад има по богат избор .... едно време пазаувах от Братан във Варна, от както се премести не съм и пазарувал почти нищо от тях ....минаха много години :), ще проверя, тези на Uni-T ми изглездат читави ама нямат мамка им ....

п.с. трябва да оборудвам 7 монтжника .. 7 за сега, дотук си избрах гайковърти, пробивна техника там лесно, освен хилти няма кой знае какви алтернативи, обаче мултимерите ... да дадеш 200 лв и да го изтърват втория ден от 7 м .. някак .....

Вто Мар 13, 2007 11:02 pm
Профил
Аватар

Мнение 
http://radimex-multimeters.hit.bg/

Сря Мар 14, 2007 12:41 am
Профил

Мнение 
Така наречения "Конрад" всъщност са "Щайнбергер", обаче наистина работят с Конрад-Германия, а май че внасят и сами защото гледам че зареждат и Метро. Имат цял каталог с ментаци. В София звъниш на 9525144. Имат магазини и във Варна ,Русе,Плевен,Пловдив и Ст.Загора
От каталога им мога да ти препоръчам един мултицет за 2.99лв, стрелкови - да са гърчи монтажника :twisted: . Е ,имат и луксозни , цифрови за 5.78лв.
Сериозно - има поне още 20-30 модела всякакъв вид и калибър.

Сря Мар 14, 2007 12:49 am
Профил

Мнение 
Ще ги видя. Значи не търс нещо за 5-6 лв, някъде около 40-50 мисля е нормално, т.е. все пак да може да му се вярва, тия на Uni-T ми направиха впечатление зашото имаме еидн такъв, има си гумирана част и няка изглжда по ... абе държи на бой като че ли :), и едни злени имаше ама не с есещам чие производство, и те изглеждаха доста ...... устойчиви да речем

Сря Мар 14, 2007 1:13 am
Профил

Мнение 
Сега им гледам каталога. Най-скъпия им мултимер е 300лв - 5разреден. Повечето си имат гумени (по-скоро ПВЦ) обвивки. Ама то за монтажник му стига да мери 500В , малко ток и прозвъняване на верига. Имат и разни други уредчета - кабелотърсач, анемометър,оборотомер, луксметър, тестери, осцилоскопи и т.н. Цени-народни.

Сря Мар 14, 2007 1:58 am
Профил

Мнение 
Е къде го тоя каталог бре, в електронен вид ли го има, или гледаш печатния на конрад? В смисъл гледаш цени на магазина в БГ или на Конрад в Германия. Щото то и в Sears продават едни идеални за целта Craftsman, дето са ми идеални за целта ама това си е в sears :)
Ще мина днес през конрад да видя що имат.

Сря Мар 14, 2007 9:20 am
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Дейзи.

Сря Мар 14, 2007 10:51 am
Профил

Мнение 
ToHu написа:
Е къде го тоя каталог бре, в електронен вид ли го има, или гледаш печатния на конрад?

Гледам печатния на Щайнбергер. Като си купиш нещо ти го пробутват аванта!

Сря Мар 14, 2007 1:01 pm
Профил

Мнение 
ТоHu,

Внимавай с тия евтиний... имат свойството ако си на веригопроверител и подпреш сондите в напрежение да предават богу дух дори и от 30V..... Патил съм...

Сря Мар 14, 2007 1:05 pm
Профил ICQ

Мнение 
Ами конрад нямат 7 бр еднакви, през дейзи днес ако остане време ще мина, вече почвам да се нервя. Тея радимекс нямат нищо на сайта си, или това което прилича на сайт. Абе тъпа работа, как може да няма 7 еднакви уреда в тая софия ... сигурно ако се замъкна на илиенци ще намеря, ама не искам чак толкова евтино и жълто.

Чет Мар 15, 2007 9:54 am
Профил
Аватар

Мнение 
Телефоните от "сайта на Радимекс" не вършат ли работа? Във Варна имат магазинче и там съм виждал каталози на UNI-T. Имаха и доста от моделите в наличност.

Чет Мар 15, 2007 1:18 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Аз бих препоръчал Мastech MS8200G много съм доволен от него има ГУМЕНА обвивка 4 години го ползвам всеки ден почти не е мръднал. Дефекти: Вече не мери точно съпротивление в обхват 0-200 ома. Мереше капацитет през сондите/ пипалата/ но след измерване на DC вече не мери.

Чет Мар 15, 2007 2:15 pm
Профил

Мнение 
ToHu написа:
Ами конрад нямат 7 бр еднакви

Най-добре вземи 7 различни, - да разпределиш риска. Хем ще тестваш 7 различни модели/фирми, хем ще имаш повече функцийки ако ти се наложи нещо по-специално да мериш.

Чет Мар 15, 2007 2:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща