Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Пикове на ТЪРГ! 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Пикове на ТЪРГ!
Разчистването продължава - Обявявам търг с явно наддаване.

1. PIC12C508 - DIP/JW - 2бр (това е версията с джам за изтривалка).
2. PIC12CE674 - DIP/JW - 2бр (това е версията с джам за изтривалка).
3. PIC16C765 - DIP/JW - 2бр (това е версията с джам за изтривалка).
4. PIC16C711 - SOIC - 1 бр.
5. PIC16F870 - DIP - 4бр.
5. PIC16F877 - DIP - 1бр.
6. PIC16F876 - DIP - 1бр.
7. PIC16LF872 - DIP - 1бр.
8. PIC16LF819 - DIP - 3бр.
9. PIC18F452 - DIP - 1бр.
10. PIC18F4220 - DIP - 1бр.
11. PIC18C442 - DIP/JW - 1бр. (пак с джам за изтривалка)
12. PIC18LF8620 - TQFP - 5 бр.
13. PIC18F8621 - TQFP - 1 бр.
14. PIC18F8520 - TQFP - 3 бр.
15. PIC18F8720 - TQFP - 3 бр.
16. PIC18F6620 - TQFP - 4 бр.
17. PIC18LF6620 - TQFP - 7 бр. (ревизия A4).
17. PIC18LF6620 - TQFP - 5 бр. (всякакви ревизии).
18. PIC18F6621 - TQFP - 4 бр.
19. PIC18F6525 - TQFP - 6 бр.
20. PIC18F67J50 - TQFP - 1 бр.
21. dsPIC30F6011 - TQFP - 6 бр.
22. dsPIC33FJ128GP306 - TQFP - 3 бр.
23. dsPIC33FJ128GP706 - TQFP - 3 бр.

Първоначална цена: един чип - една бира. Цена за цялата колекция - 3 каси.

Загорка, Каменица и всичките им пройзводни.... НЕ пия. Възможно е вместо бира да приема определено количества кебачета, ама да са от МЕСО.

Пон Авг 17, 2009 6:27 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Що Загорка и Гуменица в един кюп бе, Цецо? Не че ще наддавам, ама от 1 гуменица (каменица, ОК)
регенерирам 2-3 дни (главата ми е гумена докато се оправя), докато от 1 загорка нищо ми няма на
другия ден.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пон Авг 17, 2009 6:32 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Само Ариана и Шуменско :)

Между другото, един човек вече прояви интерес да вземе всичките :) Трябваше да се усетя да ги пусна в началото на лятото :)

Пон Авг 17, 2009 9:34 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
@Цецо,
Ти си първия пикоборец, признал се за победен!
Кольо много ще ти се зарадва! :D
Цецо написа:

Между другото, един човек вече прояви интерес да вземе всичките :) ...

Все пак нещо трябва да бъде запазено за историята на микроконтролерите.

Пон Авг 17, 2009 10:03 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Търга е приключен. Рек унижовай темата.

Пет Авг 21, 2009 10:49 am
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
tgi написа:
...ама от 1 гуменица (каменица, ОК)
регенерирам 2-3 дни (главата ми е гумена докато се оправя), докато от 1 загорка нищо ми няма на
другия ден.

LOL. Сигурен ли си че не е точно обратното? Тук всички са единодушни, че от загорката боли глава, аз за Каменица нищо лошо. И моя опит така показва

Пет Авг 21, 2009 2:21 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
setoy написа:
tgi написа:
другия ден.

LOL. Сигурен ли си че не е точно обратното? Тук всички са единодушни, че от загорката боли глава, аз за Каменица нищо лошо. И моя опит така показва

+1

Две загорки ми причиняват сигурен главобол и мотане в краката. Каменицата няма такъв ефект, но тя пък е с вкусови качества на пикня. И двете не стават за нищо.

Ако искате да превърнем темата на бирена дискусия. Ама я преместете в подходящ раздел.

Пет Авг 21, 2009 3:47 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Пред месец бях в една българска кръчма в съседното село, пих Загорка, не ми хареса, пих Каменица, същия вкус, опитах една словашка(уж най-старата словашка бира), пак същата боза, кога погледнах на етикета, кво мислите пишеше ? "Бутилирано в Дес Плейнс, Илинойс" ! Явно са наливали от един и същи казан. Минах на Хайникен, ми друга бира си беше, бутилирана в Холандия. Иначе Шуменско-то им скрива бирите на останалите български бири, обаче от една година спряха да го внасят мизерниците.

Не се сетих доде си бях в България да разчистя моята колекция PIC-ове, кой знае дали някога ще ги използвам за нещо. Атмелите преди време лесно ги разчистих, директно в коша.

Пет Авг 21, 2009 4:21 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
setoy написа:
tgi написа:
другия ден.

+1

Две загорки ми причиняват сигурен главобол и мотане в краката. Каменицата няма такъв ефект, но тя пък е с вкусови качества на пикня. И двете не стават за нищо.

Ако искате да превърнем темата на бирена дискусия. Ама я преместете в подходящ раздел.

Бе аз съм последният, дето да знае много за бирите - лятно време по 2 на седмица май не ги събирам, а зимата
(8 месеца май е тука... :-) ) почти 0.
Но от една Каменица се вгуменява тиквата ми, от две не ми се мисли какво следва.
То от две какви да е май се вгуменясвам... :-) . Макар че приказките за Шуменското може и да са
верни, при еднократен опит с него тук с дедото май баш 2 опуках и ми нямаше нищо после, ще взема
да пробвам пак поне с една.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пет Авг 21, 2009 4:49 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
шшшшшшуменско беше.
веднъж бяхме с приятели на якоруда. зашляпахме карти от 10:30, щот валеше.
изпихме всичкото шуменско в хладилника, после опукахме и туборга.
междувременно и кебапчетата свършиха (мисля, че поне 80 унищожихме, поръчвахме ги по 20).
а картофките със сирене ги броеше само келнерката.
единия на масата беше на протеинова диета и тъпчеше само пилешки шишчета.
като остана само каменица, решихме да станем от масата, че трябваше да се приготвим за вечеря (беше 17:30)

Пет Авг 21, 2009 5:55 pm
Профил

Мнение 
Значи аз последните години, от както не пия ибира не пия по много, но от предишния ми опит, от всички изпити бири глава не ме е боляла единствено от английски бири, ама пити там, и имаше едно шуменско лукс, то това май беше първата бира дето се отваряше без отварачка. Като казвам не ме е боляла, това значи поне по 6-7 бири с последващи водки, то това значи че и водките са били ОК де ... иначе сега и загорка и каменица ме боли тиква. От някъде с епояви каса Шуменско специално, не боли, даже се и пие, не бях пил от години, последно като го пробвах имаше вкус на .... не може се опише.
Иначе в US Хайникен беше май единственото ставащо за пиене ... и още нещо си купувах, ама не помня какво, но гледах да е бутилирано извън УСЪ.

Пет Авг 21, 2009 9:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
А бе ТоНu, 6-7 бири с толкова водки, каквато и да е бира ще боли после главата ;-) Ако обаче е в планината, няма кой знае какво значение ни бирата, ни водката.

А тук най ми харесва србска манастирска сливовица от Прешовац, 1л. е $10, се едно пия дядовата ичкия, то по скоро е еликсир, не е ракия. След това е една мексиканска текила голд, ама общо взето текилата не може да го вдигне на сливовицата.

Пет Авг 21, 2009 10:30 pm
Профил WWW

Мнение 
¶ написа:
А бе ТоНu, 6-7 бири с толкова водки, каквато и да е бира ще боли после главата ;-) Ако обаче е в планината, няма кой знае какво значение ни бирата, ни водката.

А тук най ми харесва србска манастирска сливовица от Прешовац, 1л. е $10, се едно пия дядовата ичкия, то по скоро е еликсир, не е ракия. След това е една мексиканска текила голд, ама общо взето текилата не може да го вдигне на сливовицата.

Не бе, те първо бирите а после водките, не бира с водка, водката я пия или чиста или с мента или с вермут, по никакъв друг начин, въпреки че едно време като бяхме много млади сутиденти, пиехме водка с бяло вино или шампанско, не знам нито какви бяха водките, нито шампанското, ама няма много спомени за сериозен главобол .... а и мезета нямаше много ... студентски купони, само студентки, ама то от тях само кръста боли :)

Съб Авг 22, 2009 5:53 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]