Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Отверка 3WING 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение Отверка 3WING
Нещо не мога да намеря в София отверка с три пера. Отрпед е като знака на мерцедес. Който е виждал и ползвал вече се е досетил за какво говоря. Има накрайници в по - големите комплекти, но обикновенно са прекалено големи и не вършат работа за по дребни неща. Откъде да може да се купи?

Вто Сеп 11, 2007 11:32 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение Re: Отверка 3WING
million написа:
Нещо не мога да намеря в София отверка с три пера. Отрпед е като знака на мерцедес. Който е виждал и ползвал вече се е досетил за какво говоря. Има накрайници в по - големите комплекти, но обикновенно са прекалено големи и не вършат работа за по дребни неща. Откъде да може да се купи?

трудна работа...
аз плаках за такава като ми се прецака фуджи-фотоапарата ама ударих на камък.къде ли не питах -> оп гсм сервизи, часовникар даже един го учудих... но тц.
така, че си реших проблема дърварски -> :idea: От евтините китайски комплекти отвертки за по 2-3 лева 8-те..
... и жулиш на шмиргела и си праиш нещо подобно на триъгълна отвертка.... след 4-тия опит успях да направя нещо дето ми отвъртя серсем-болтчето.. после си сложих нормално кръстато болтче :!:

Вто Сеп 11, 2007 1:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Те са направени специално да не се развинтват май... Аз гледам и по чуждите сайтове и пак е зор да се намери, но горе долу се намират. За правене, мислих да пробвам, ама то си е направо бижутерска работа.

Вто Сеп 11, 2007 2:40 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
million написа:
Те са направени специално да не се развинтват май... Аз гледам и по чуждите сайтове и пак е зор да се намери, но горе долу се намират. За правене, мислих да пробвам, ама то си е направо бижутерска работа.

така де така - бижутерска работа само да си по на ти с шмиргела :P например бижутер-шлосер 3-ти разряд.
но това е за единични бройки ,не е за сервизна дейност и понеже така или иначе се скапва главата на болта си го подменяш с нормален .

Вто Сеп 11, 2007 3:35 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Намери ли си отвертка?
В електронинвест май имат - на 69 страница от каталога.
Model No 9400-TRI. 3,70лв с ДДС

Вто Сеп 18, 2007 4:25 pm
Профил

Мнение 
Един приятел има комплект с такива "чудновати" накрайници. От "Shon&Sho" (може и да бъркам правописа) във Варна ги е купил.Имало ги и в Метро,Практикер подобни комплекти.

Сря Сеп 19, 2007 8:05 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
В "електронинвест" може и да има - след месец и половина :( А в "метро" и комплектите, които съм виждал, са доста големи и не стават за друго освен за заготовка. Явно такива отверки в БГ няма. Май ще си направя, а и се чудя дали да не залея болтчето с някакъв материал от рода на лепилата на бизон и те ти отверка - преди това разбира се отделител и тестове да не стане беля. Това май вече не е за пазар :)

ЕДИТ: Ейй в "практикер" не съм ходил, макар че ме съмнява да имат.

Сря Сеп 19, 2007 11:34 am
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Вчера купих такава от Conrad за 1.09лв щото трябваше да отворя един фуджи-фотоапарт.

Чет Сеп 20, 2007 9:13 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
tcsa35 написа:
Вчера купих такава от Conrad за 1.09лв щото трябваше да отворя един фуджи-фотоапарт.

Урраааа! Да е жив и здрав форума и хората, дет пишат в него - имам си \:D/ отверка :)

Пет Сеп 21, 2007 11:25 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]