Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Къде могат бързо да направят 4 слойна платка ... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Къде могат бързо да направят 4 слойна платка ...
Имате ли идея, възможно най-бързо, освен микрон и онези на гара изток други не съм ползвал, но микрон днес направо ме убиха, не само че забавиха платата, ами няма нищо вярно по нея, обърнати слоеве, окъдени връзки .... та ми е зор, ако е в европа пак може стига да е достатъчни бързо, защото си има 2-3 дни транспорт после.

Вто Юли 17, 2007 9:08 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Тони,
аз си ги правя на Павлово в SPS - иде реч за не много като количество и отвор до 0.6мм (0.5мм максимум) ..... не за друго но са ми наблизо... и за малки серии клонящи към прототипи за мен е приемливо :!:
иначе има една фирма в Гемания - специализирани са в бързи прототипни серии. Наши партньори я ползват и са много доволни кратки срокове високо качество.....(но аз от личен опит не мога да ти я препоръчам)

http://www.contag.de/

Сря Юли 18, 2007 10:55 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
като сега пак им зачитам услугите..... направо ме бодва под лъжичката - де да бяха и у нас ткива

* Was andere BLITZ nennen ist bei uns STANDARD
* Einfache Schaltungen ab 4 Stunden
* Multilayer ab 14 Stunden
* Keine Vorabsprachen notwendig
* Schnellstmögliche und genaue Abwicklung technischer Rücksprachen

е откъм цена незнам какво ще обадят ама ...... едва ли ще ти отрежат главата (зависи колко ти е дебел врата :) )

Сря Юли 18, 2007 11:03 am
Профил
Аватар

Мнение 
приготви 1000 EUR и ще я имаш на другия ден :)

Сря Юли 18, 2007 11:22 am
Профил

Мнение 
Ако бяха сложили английски на сайта си нямаше грешка да имат .... за другия ден не, но за 3-4 дни е изкушаващо, около 500 ЕУР се въртят офертите, сега ша се разбере колко бърза клиента, иначе врата му е дебел, щом продава електроника за самолети ....

Сря Юли 18, 2007 8:45 pm
Профил
Аватар

Мнение 
е щом е за самолети...виж не трябва ли да се укаже нещо допълнително по платките като изисквания...

а с каква компания ще ти ги пратят... само да не е SCHENKER.... тия успяха да изгубят от пратка 2 кашона и една картонена тръба(2м дълга 20 санта широка) баш тръбата - със едни антени, при положение, че товарят в австрия и до България не е отварян камиона :?: :!: направо ме попиляха...

а ще обадиш ли впечатления ако стане работата (да имам инфо от български източник), че досега не ми се е налагало да ги ползвам... само си ги държа в раздел за "екстрени" случаи

Чет Юли 19, 2007 4:48 pm
Профил

Мнение 
Да ще обадя, но клиента май нещо не му с епонрави цената .... значи има време да чака :)
Изисквания има но не са малко, това не се води авионика а е допълнително оборудване не касаещо сигурноста на полета. Пак има изисквания но не са толкова строги, да има защита от късо, и да издържа определени пикове в захранването, нищо друго .. въпреки че това за захранването не е много приятно, нещо което работи на 28 V рябва д аиздържа 50 V за 1 с и 80 V за 0.1 с, без да спира да работи, то не е някаво супер сложно, ама нема място :)

Чет Юли 19, 2007 8:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]