Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Разработчик за мобилен ап 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Разработчик за мобилен ап
Да, има нещо като екип, ще си говорим тия дни с клиента да видим какви ги мисли. Опитва се да набута във фърмуера нещо което не му е там мястото.

Чет Авг 08, 2024 3:22 pm
Профил

ToHu написа:
Да, има нещо като екип, ще си говорим тия дни с клиента да видим какви ги мисли. Опитва се да набута във фърмуера нещо което не му е там мястото.

Сега и солюшън архитект ли ще търсиш?
:D

Чет Авг 08, 2024 4:15 pm
Профил

Мне ... виж ако клиента е готов да даде 100к няма нужда да мисли за нищо, ще му го дам от до, ама не е от тия дето искат чак така да плащат като за пруф оф концепт, затова го оставям да се дави, от време на време му давам по някоя сламка да не вземе да се одави. Склонен е да си плати за разработката на софтуера ако е в разумни граници, но той в момента гледа оферти от САЩ фирми, така че и за БГ ще е разуман цената. Ако много се съжаля ще му драснем една библиотека да му обработваме акселерометъра , е няма да е за без пари ама няма да му искам 50 хил както са му поискали тука някакви специалисти, в крайна сметка му трябва нещо доста елементарно. Но за архитектура, ще го оставя още да се бори, има неща за които не мисли, аз му ги казах но той явно не ме разбра и е тргнал в посока в която ще страда. Но от друга страна в момента в който го пусне на пазара, лесно ще изхарчи още 200-300 хил и за тия пари ще си намери и солюшън архитект да му оправи това дето му куца катоп концепция.
отъ една страна ми е жал и искам да му намеря някой който ще му свърши читава работа срещу разумно заплащане, от друга ме дразни че не слуша. От началото му говоря че с тия индийци нищо няма да стане, от началото му предложих да му напишем либ за аслке;лерометъра, пък той да прави апа където и с когото иска щото ние зор нямаме. Понеже му забавих хардуера по моя вина му направих 50% дискаунт, че и прототипите му ги дискаунтнах, сега си прави устата дали за тия 50% може да му интегрираме тая функционалност на ниво фърмуер, а аз не искам да го правя на ниво фърмуер.

Пет Авг 09, 2024 12:16 am
Профил

Мда ... остави го да прозре сам за какво иде реч и започне да слуша като му се говори. Е, ще боли ...

Пет Авг 09, 2024 10:52 am
Профил

Сега се сетих, че един от колегите с които работих по миналата година се оглежда за работа. Мисля, че ще може да се оправи и с двете платформи без проблем. Пък е и с над 30 години опит. Испанец е та ако ти трябва някой с български няма да свърши работа. Но ако не е проблем, че е в Мадрид мога да го питам дали му се занимава?

Пет Авг 09, 2024 11:29 am
Профил

Проблем че е испанец няма, англисйки говори ли ? Аз чакам още клиента да каже каква точно помощ иска. Миналата седмица ме врънкаше да му правим апа, аз затова пуснах обява. Вчера ми говори да сме вкарали функциите във фърмуера, предложих ми библиотека да я интегрира в моб.апп мисли нещо да видим какво ще измисли.

Пет Авг 09, 2024 11:35 am
Профил

по принцип имам доста опит за андроид с mit app inventora. Достатъчно мощна платформа за каквито се сетиш апликации. От 2021 година може да се създават апове и за iOs но нямам време да се занимавам .....
Преди да открия инвентора си работих на Kotlin (или Java) в андроид студиото, но там същите неща се правят много по-бавно а и самото андроид студио иска не машина а совалка за да компилира.....

Вто Авг 13, 2024 6:24 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2