|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 11:41 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Търся спешно микро вентилаторче за тест.
| Автор |
Съобщение |
|
juzisound
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Май 27, 2006 12:37 pm Мнения: 647 Местоположение: с. Згалево
|
 Търся спешно микро вентилаторче за тест.
Здравейте. Търся много спешно малко вентилаторче: Аксиално 25×25мм с дебелина до 10мм или От тия дето духат на страни, с размери до 40х40 и дебелина до 6мм. По малко, по добре. Би трябвало да има подобни по разни лаптопи или видео карти.
Някой да има такова налично ? Имам в предвид по куриер тук в бг.
Трябва ми за спешен тест, дали има смисъл от него или не, а бързането е, защото трябва скоро да поръчвам кутия, съобразена с резултата от теста.
После естествено ще ползвам каквото може да се купи серийно. Това е колкото да видим дали е добра идеята.
Много горещи стават съвременните чаркове...
Поздрави!
|
| Пет Яну 07, 2022 8:11 pm |
|
 |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Търся спешно микро вентилаторче за тест.
не си ми наблизо, иначе има такива за RPi-то. виж в Диги, и си избери тип и размери.
|
| Пет Яну 07, 2022 10:02 pm |
|
 |
|
al_at
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1626 Местоположение: София
|
|
| Пет Яну 07, 2022 10:16 pm |
|
 |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
|
| Съб Яну 08, 2022 5:11 pm |
|
 |
|
juzisound
Регистриран на: Съб Май 27, 2006 12:37 pm Мнения: 647 Местоположение: с. Згалево
|
Въобще не съм се сетил за българските магазинчета. Имат 25х25, имат и разни дето са за лаптопи. Те много по ми пасват на идеята, обаче с доставките как ще е...най вероятно никак. Затова, първо ще опитам с аксиално.
Изглежда има от къде да поръчам в Понеделник. Няма смисъл някой да ми праща. По добре да е нещо, което може да се купи в серия. Благодаря на отзовалите се. Темата е за триене!
|
| Съб Яну 08, 2022 5:54 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
|
Ако искаш лаптопски вентилатор може да разгледаш тук. Но масовите са с диаметър 50-60 мм, на дебелина може да го докарват. В сайта са по модел на машината, няма размери.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Съб Яну 08, 2022 6:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|