| Автор |
Съобщение |
|
sparkybg
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
 Re: WiFi Микроконтролери & ARM- базирани Комппютри
Те може и да се шегуват, ама има някои законови изисквания по въпроса, които в даден момент могат да станат проблематични. Просто си вържи гащите достатъчно добре.
|
| Вто Фев 23, 2016 1:39 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Ако ги продава като "развойни инструменти" или както там му викаме на dev kit, или като компоненти (а те реално са си компоненти, не видях завършено изделие) няма да е проблем.
|
| Вто Фев 23, 2016 5:05 pm |
|
 |
|
sparkybg
|
Не съм чел подробности. Просто му казах да си изясни детайлите, ако някой нещо опита да го разиграва (дали клиент или държавна институция - все тая).
|
| Вто Фев 23, 2016 5:11 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Значи се конкурираш директно с ebay, където също не предлагат гаранция. Колко процента под цените е ebay продаваш стоките? Има проблем. Това че са компоненти, означава че не се занимава комисята за защита на потребителите, ами направо съда.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Фев 23, 2016 10:30 pm |
|
 |
|
timt
|
Стига страхува човека, нека да ги има и такива. Аз лично го вземам доста по евтин модула но не значи че не бих поръчал от него. Нали се сещаш, поръчки затворени кинти .... Поне се старае страничка е направил с добро описание на продукта и доста информация. Аз лично всичко изтеглих, нищо че го имах  П.П. дело за цена под 50 лв. не можеш да заведеш освен ако не е измама и се явиш като свидетел.
|
| Сря Фев 24, 2016 12:01 am |
|
 |
|
pollarize
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Фев 22, 2016 10:51 am Мнения: 17 Местоположение: София
|
Свалил съм цените в сайта и количката. Също преместих бутона отгорната страна ама нещо не ми харесва този тип ключ горе. Какво мислите Вие ? Поздрави
|
| Сря Фев 24, 2016 10:31 am |
|
 |
|
sparkybg
|
По-добре от отдолу. Само дето си го сложил в менюто. Сложи го зад менюто с "float:right; margin-right:10px". ..и едно хинтче - ако някога правиш сайт с различни кожи (skins/themes), понякога е удачно вместо да ползваш пиксели за размери, падинги и маржини, да ползваш "em". Така всичко ти е навързано към шрифта и като смениш шрифта или размера му, всичко си се нагажда автоматично към новия размер.
|
| Сря Фев 24, 2016 11:11 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
за езика - мое мнение -
-мястото му е горе, вдясно - сложи отгоре едно "Български / Enlgish" или две знаменца или само "BG / EN"
Бутона е симпатичен, но според мен е неподходящ.
|
| Сря Фев 24, 2016 11:14 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Съгласен съм с мнението на Grubi. Не се сменят езиците, само защото имаш хубаво бутонче - ами защото има нужда от това, предполага се че половината от посетителите ще са българи, а другата половина ще знае англйски.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Фев 24, 2016 11:24 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аз що не видях цени, нито кошница? Щото бях гост ли? То не друго, но е добре да почна да се заигравам с такива джвъчки - току-виж съм зарибил малкия, малко му трябва.
|
| Сря Фев 24, 2016 11:30 am |
|
 |
|
pollarize
|
Благодаря за съветите ! Искам само да ре попитам отностно хинтчето с "em" дали в момента забелязваш проблем или е просто препоръка, мисълта ми е ако може да ми кажеш ако виждаш проблем за да го отстраня. Да идеята за бутона ми дойде от сайта на софтуни.бг и просто ми хареса като идея. Ще го махна и ще го направя по красиво нямах време снощи. Да съгласен съм с теб напълно ! Първоначалната идея беше да бъде магазин за контролери, малки компютри, сензори + Форум и ресурси. Но снощи премахнах кошницата и цените от сайта. Поздрави 
|
| Сря Фев 24, 2016 11:39 am |
|
 |
|
timt
|
Остави цените за да имаш поръчки, просто организирай отстъпки за количества. Копчето е добре но малко дразни.
|
| Сря Фев 24, 2016 1:17 pm |
|
 |
|
pollarize
|
Ще помисля как да организирам остъпки!  А сега да споделя малко информация за OrangePi ONE: http://www.dembryo.com/bg/orangepione
|
| Съб Фев 27, 2016 12:06 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Сайтът е много добър. Поздравления за резултата! Чак се замислям да запитам, дали не би се навил да направиш един такъв и за мен? 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Фев 27, 2016 2:20 pm |
|
 |
|
pollarize
|
Благодаря за похвалата ! Ами попринцип обмислям и така дейност от известно време, може да го обсъдим ? Разгледах твоят сайт който е в момента и също много ми хареса ! Поздрави
|
| Нед Фев 28, 2016 10:13 am |
|
|