Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
GPS приемнци в България? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: GPS приемнци в България?
О, че ако аз съм този който печели 50% ми се струва много добре даже :)
И затова нямам против когато някой е намерил начина да печели, дай боже всеки му.
Просто не трябва непрекъснато да правим сметка кой какво печелил - не знаеш колко пари е инвестирал за да си разработи продукта, не знаеш колко клиенат има, не знаеш колко години ще му трябват за да си върне инвестицията с по 3-4лв на месец от клиент. Както и Цекинс даде пример, ако тръгнеш да следиш колко са разходите в цената накрая ще установиш че 100% от цената е печалба на някой по веригата. Безплатен обяд няма. Пазара си ги регулира цените, ако на тази фирма цените са спекулативно високи, веднага ще се появи някой който продава на по ниска, обратно ако хората купуват, значи цената е ОК.
Ако искаш примери - един хляб при мен струва 2 евро, може и да не ми харесва цената, но ходя и го купувам защото ми е по сладък от този по 1 евро, а реално сигурно и двата струват по 10-15 стотинки. В случая с тази фирма ги познавам лично, собственика ми е приятел, работили сме заедно дълги години затова си позволих да коментирам че според моето скромно мнение са сериозна фирма, и клиентите им получават добра услуга за парите които плащат.

Сря Яну 29, 2014 11:37 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Я, тя темата се е изместила съвсем в различна посока :)
Иначе в прототипа заложих точно на L80 и се чудя във времето как ще се държи. Т.е. след половин-една година експлоатация дали няма да реши да си ходи в Китай.

Пон Фев 03, 2014 8:32 am
Профил ICQ
Аватар

Ами аз използвам вече над 2 г. сходен ГПС на друг производител, но със същия чипсет (МТ3339) и функционалности и нямам проблеми. Показва наистина добра чувствителност, но при отразени сигнали си има блуждаене - няма как.

Пон Фев 03, 2014 10:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2