|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 8:49 pm
Някой интересува ли се от проектчета?
| Автор |
Съобщение |
|
p256
Ранг: Минаващ
|
 Re: Някой интересува ли се от проектчета?
|
| Пон Мар 05, 2012 11:32 am |
|
 |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
А диалог със себе си водил ли си и ти? То забава бе, току виж реша и аз да си поиграя на двойна идентичност. (едва ли ще стигна и до тая забава ама ми се ще). Има и други такива сайтове, примерно http://www.freelancer.com . Аз там преди години даже съм правил по нещичко. Но е мижава работа, става по-скоро да си начеше човек любопитството - ако има търпението да филтрира огромния шум и от мераклии постващи проекти от рода "искам космическа совалка, ето $100", и от гладни търсещи работа безнадеждници.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Мар 05, 2012 1:30 pm |
|
 |
|
sthx
|
Tи си лесен. Пазарът ти е специфичен и не зависи от колеги. А пък аз се мотая из цялата страна и като нищо ще се сблъскам с някой от форума. Не би било добре за бизнеса, той да си е изградил за мене представа , че съм комунист или фашист. Не, че не си контактувам с доста хора от форума и всичко е ОК, но все пак...
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Мар 05, 2012 2:05 pm |
|
 |
|
tgi
|
А, то спокойно може да си има практичните страни, това ясно. На мене ми се видя много забавна възможността да водя публично диалог сам със себе си, както го видяхме тук  . То не че ми трябва много да го правя и без публика де  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Мар 05, 2012 2:26 pm |
|
 |
|
sthx
|
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Мар 05, 2012 2:38 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
що оспамихте темата?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Мар 05, 2012 2:49 pm |
|
 |
|
tgi
|
За да си имаме неприятности с нравствената полиция, как защо  .
|
| Пон Мар 05, 2012 3:19 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Не, tgi - защото винаги това правите. С всяка тема. Независимо чия и с каква идея е пусната. Повечето чешете пръсти тук в 90% от случайте, не помагате, колкото и много да знаете. Факт. Ако и да е дупка в морето тая работа, това което предлага човека - все пак може някой да му се пробва. Ама трябва да плюйнем и тук, що не. Недай Боже да бе поискал _помощ_ за проект, предполагам щяхте да му стоварите секира на главата, както става почти винаги с някой новак. Както и да е, никое добро дело не остава ненаказано  Стига спам ...
|
| Пон Мар 05, 2012 3:32 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Зарежи ти тая. Нека поне темите, които са свързани с работа и пари да не ги засираме, а? Има си достатъчно други теми за спамене!
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Мар 05, 2012 3:49 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Хайде да добавя и аз малко спам. На мен идеята определено ми харесва. Има повече работа, няма лошо да подадеш и на ближния, особено в тия кризисни времена. Че тук май повечето сме "самогъзници" и действаме като кучето със сеното - сами не го ядем, ама и на магарето не го даваме.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Мар 06, 2012 12:22 am |
|
 |
|
p256
Ранг: Минаващ
|
Фрилансър.ком е трагедия защото всеки гледа какво оферираш и на каква цена. Съответно е пълно с бунаци дето предагат $20 за $2000 проект. Аз съм го зачекнал завинаги и не го препоръчвам на никого. Мога да добавя и аз два други: guru.com и ifreelance.com. Сигурно има още много ама аз не ги знам щото съм си хванал едно място което ми се струва че е най-доброто.
|
| Вто Мар 06, 2012 1:52 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Не че много ме вълнува, ама от моя опит с фриланс установих че и портфолиото не е от значение, тов акоето ги интересува масово клиентите са пари, все ми се струва че няма да е добрео заплащането, но дано пък да греша. Кой е пишещият няма значение, ако предлага добри пари за работата има ли значение ... а иначе всеки еидн модератор би трябвало да може да му види IP адреса ...
|
| Нед Мар 11, 2012 3:33 am |
|
|