Ама нещо хич я няма... до колкото разбирам КСВто зависи от разстоянието до рефлектора, тазатова ми трябва да се пробва да я настроя... ако някой се сеща за друг вариант да каже.
Ама нещо хич я няма... до колкото разбирам КСВто зависи от разстоянието до рефлектора, тазатова ми трябва да се пробва да я настроя... ако някой се сеща за друг вариант да каже.
Мога да я измеря, но трябва да я донесеш. Ще е нужен конектор - N или SMA. Доста амбициозно е да правиш такава антена, ако не си правил други, по-прости. И не бързай да правиш секторната преди да си измерил тази. Пия бира
Вто Ное 15, 2011 1:07 pm
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
Re: Wifi КСВ/SWR метър?
Много мерси за предложението, ще се възползвам. Като гледам с какво се занимаваш предполагам, че ще трябва да дойда в работно време в офиса ти - кой ден и по кое време ти е удобно? Иначе да - наравил съм я с reversed SMA конектор - каквито ги слагат на USB wifi адаптерите, за да мога да я монтирам директно към такъв.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл