P.S. Мен ме интересуват 100 амперовите, някой ако знае някой друг подобен сензор, да сподели.
Каква му е цената на това чудо? 380V много ли ще му дойдат - да следя тока през едно трифазно "двигателче"?
Пет Юли 29, 2011 4:16 pm
relsys
Ранг: Форумен бог
Би трябвало да няма проблем.
Цената е 6.06 Е във фарнел.
Днес имах път към Комет и поръчах 2 бройки за тестване, взеха ми 34.20 лв.
Колегата sss56 със сигурност ще ни даде по-добра оферта.
Аз малко се бях насочил към тия на LEM - ами честно казано не издържа на "шок" - не знам къв ток протече през него ама не е бил никак малък - може би в пъти повече от пиковото му натоварване и чипа му явно се е "опекъл" от приложеното ЕМП върху него.
Иначе сякаш по ми допадат тези на LEM - този който ползвах е 10(или 20)А rms и 62,5mV/А. Със собствен Vref 2,5V и се оказа много удобно. Даже и му ползвам реферънса и за други цели.
Пет Юли 29, 2011 10:02 pm
fuser
Ранг: Ориентиран
В Комет явно учат друга математика Пристигнаха ли тестовите бройки? има ли резултати някакви?
relsys написа:
Би трябвало да няма проблем. Цената е 6.06 Е във фарнел. Днес имах път към Комет и поръчах 2 бройки за тестване, взеха ми 34.20 лв. Колегата sss56 със сигурност ще ни даде по-добра оферта.
Пон Авг 01, 2011 1:00 pm
relsys
Ранг: Форумен бог
[quote="fuser"]В Комет явно учат друга математика Пристигнаха ли тестовите бройки? има ли резултати някакви?
Не. Към четвъртък се очакват. Ама пък ще ходя до морето, та може резултатите да позакъснеят...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл