Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Някой да е ползвал MRF49XA (пълен еквивалент на Si4421)? 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член

Мнение Някой да е ползвал MRF49XA (пълен еквивалент на Si4421)?
Гледам много лесен изглежда за закачане отвън ама тая малка гад е пълна вътре с разни регистри за настройване дето ме притесняват щото не съм много в час а RF-а. И документацията е така написана че така и не ми стана ясно какви са магиите да накараш това чудо да изпрати и получи байт информация. Та въпроса ми е някой ако го е ползвал да сподели накратко лесно ли се подкарва, нещо специфично да има при употребата му?

Нед Ное 14, 2010 1:55 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Някой да е ползвал MRF49XA (пълен еквивалент на Si4421)?
kiiid написа:
Гледам много лесен изглежда за закачане отвън ама тая малка гад е пълна вътре с разни регистри за настройване дето ме притесняват щото не съм много в час а RF-а. И документацията е така написана че така и не ми стана ясно какви са магиите да накараш това чудо да изпрати и получи байт информация. Та въпроса ми е някой ако го е ползвал да сподели накратко лесно ли се подкарва, нещо специфично да има при употребата му?

Пoлзвай Chip Configurator от сайта на SL , помага поне-малко с настройките ( точно с този не съм си играл ).

P.S

http://www.controller-designs.de/index. ... b_eva&sub= мисля че това е аналог на Si4420-21 ама не съм много сигурен.

Пон Ное 15, 2010 9:00 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]