Здравейте колеги ! Наскоро ми се случи на личният ми радио касетофон BLAUPUNKT CC31 да иска код за отключване . Тъй като него знам ( внос от Германия е кола) свалих касетофон чедо , изтеглих BIM фиде за този модел и от там ми започнаха проблемите. Програматора мие на млад конструктор комбинирания. До сега с памети от серията 24схх нямам проблеми и с PIC16F84A НО С 93С46 НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ СТАРАТА ПАМЕТ ИЛИ ДА ПРОГРАМИРВА НОВАТА. софтуера МИ Е IC-PROG. ПРИ ЗАПИС НА ПРОГРАМАТА МИ ИСПИСВА ГРЕШКА ОТ АДРЕС 0000. Памета е DIP8 . И с PONYТО не иска . НЯКОЙ ИМАЛ ЛИ Е ТОЗИ ПРОБЛЕМ И КАК ГО Е РЕШИЛ.
Сря Апр 19, 2006 4:22 pm
Predator_MF
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
На тоя програматор няма ли едно ключе да превключваш от I2C към SPI(Microwire) ? Цъкни го и си готов
Проблема ти е ХАРДУЕРЕН DaniVVS.. На корпуса на паметта пише 93С46 НО... пиновете са и разместени... завъртяни са по часовниковата стрелка... т.е. 1-ви пин се падаше на мястото на 7-ми... Как да постъпиш: намери кой крак ти е маса и кой +Vсс от платката.. Лесно ще се ориентираш после с колко пина и накъде са завъртяни...
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл