|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 11:30 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
алтернатива на TPS3424 ....
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
 алтернатива на TPS3424 ....
тоя чип изчезна като старите пари, и никаква информация от TI кога може да го очакваме, тъкмо пуснах платки с него, че даже в два продукта. LTC2954ITS8-2 е пълен аналог, само дето цената му е колкото целия ми BOM, 7 на дребно 4 на едро, просто невъзможно ... има един MAX който евентуално може да стане, но и той е неоправдано скъп за изделието което правим .. и с това се изчерпват алтернативите които аз успях да намеря. Като цяло това са специализирани бутон контролери, имат вход за 1 или 2 бутона и хенерират сигнал на изхода който да пали нещото. Това което е специфично че има две различни продължителности за power on / off, на тия двата конкретно се задават с кондензатори, но и фиксирани да са пак става. Другото което е важно е че имат вход Kill / Clear, така че процесора може да си резне сам захранването. Та някакви идеи .. краварския чип е центове, айде 1-1.50 ще го преживея, ама 4-5-6 ......
|
| Чет Юни 04, 2026 1:13 am |
|
 |
|
syscop
|
 Re: алтернатива на TPS3424 ....
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Чет Юни 04, 2026 8:50 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
 Re: алтернатива на TPS3424 ....
тоя го видях ама ми се стори голям корпус и даже не му теглих дейташита ...ще взема да го разгледам.
|
| Чет Юни 04, 2026 3:44 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|