|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:26 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Алтернатива на щекер Suppercon PP25
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Алтернатива на щекер Suppercon PP25
Те такова, ако някой е търсил алтернативи, венъж като мач, т.е. мужко женско кеото да е съвместимо с тежи щекери и втори път като алтернатива, т.е. да ги сменя с нещо. https://www.newark.com/superior-electri ... /dp/06F062Взех един LISN който е с такива, на пръв поглед номрлани банани влизат, но ме съмнява че мога да очаквам 25 А от тях. За малки товари стават но искам да слож анещо което да знам, че ще няма да има проблем с тока на който е рейтнат LISN-а. Оригиналния е специфициран като 25А. За оригиналните не ми се дават пари, по 80-на долара е едното, 6 парчета са има няма $500 ... ако сметнем че ще направя и няколко преходни кабеле отидоха $1000 само в щекери, което не ми е по вкуса. Има що годе читави бабаб щекери които уж ги рейтват за 25 А, но тия които намерих са с монтажен отвор 12 мм, а тези са със 16 мм , т.е. или втулки, или нови панели, та ако някой е изпозлвал нещо кеото е за такъв ток и се монтира на 16 мм отвор, съответно мъжко и женско ще е идеално, или пък направо щекери съвместими с тези. p.s. проблем ми е да намеря мъжки като това : https://www.ebay.com/itm/175680380948?h ... BMlIvUzcti иначе женски виждам макар и на 12 мм , това като за замяна на старите де.
|
| Нед Сеп 03, 2023 11:48 pm |
|
 |
|
ToHu
|
 Re: Алтернатива на щекер Suppercon PP25
След повечеко мерене, като че ли стандартен банана ще е ОК за изхода, стига да намря рейтнат за тоя ток към който да мога да запоя поне 16 AWG, или 14. Женските на панела са пружинни, така е читав банана ще прави добър контакт. За входа където на панела са мъжки, след като разглобих едно се оказва, че лесно мога да сложа какъвто и да е мъжки банана жак, т.е. мога да го адаптирам за стандартни банана конектори и да изпозлвам стандартни женски. Проблема е да намеря подходящ мъжки нещо като това :https://www.pomonaelectronics.com/file/17229/download?token=2BUNINqS модел 4512 въпреки че и 3264 ще свърши работа, те са само две айки с един кабел, но по-читаво това е никелирано 15 А, не ми вдъхва доверие и за 15 А. Приложено картинка на оригиналният можки конектор.
|
| Пон Сеп 04, 2023 12:50 am |
|
 |
|
ToHu
|
и още малко развитие, намерих нещо подходящо 22.1070 / 22.1050 на Staubli само дето не намирам от къде да го купя, изализа ми в rs online но в тайванския сайт и нийде другаде, като за кабел ги има в tme но тези PN тц ... ако някой зане къде ги продават също ще е поелзно, гледам tti са дистрибутор, писах на акаунт мениджъра ни ама за 5-6 бр. е малко смешно ..
|
| Пон Сеп 04, 2023 2:04 am |
|
 |
|
ToHu
|
Продължава издирването, от tti ми писаха, че дори не са ги чували като бранд, интеренсо защо излизат като дистрибутори, та пробелма ми е с тоя гад, ако някой зане от къде може да се пазарува Staubli, или пък алтернатив ана те това ... ще черпя. Дедо съветва да съм му сложел IEC ама ... що па да не си го оставя на щекери .. само да ги намеря 
|
| Нед Сеп 10, 2023 2:51 am |
|
 |
|
jofcho
Ранг: Популярен
|
|
| Нед Сеп 10, 2023 9:59 am |
|
 |
|
ToHu
|
това второто е почти същото,мсамо дето е М3 а оригиналното е М5 нейде, аз затова гледах за М4 поне, но е вариант. Първото пъ е квадратно, много на дълбоко е шестостена в който влиза, ще ме узори да го направя квадратен, но и то е вариант. Колко време е доставката до БГ, някаква идея ? Жената ще идва към края на месеца може да ги донеса, не бързам за никъде, то и мен няма да ме има поне месец тука.
|
| Нед Сеп 10, 2023 10:09 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|