|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:20 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 TH58TFG8DDLBA4C ...
не знам мойто предмониторно у-во ли е за ебане,или някой дръпнатоок, но за това не намирам никакви pdf-фи, трябва да е 32 Gb MLC на оня дето шиба ... да ама не намирам нищо. Някой да има нещо по въпроса ? Много странно, тоя чип комбиниран с Phison PS3109 мре с i.mX6 но си пее с РС. В същто време пък някакво менте SSD 2.5 работи с imx-a и не мре ... тук ме облъчват за температури или ала бализми, но едва ли е просто температура, може да е нещо със захранването ама ... та търся инфо за тоя гад.
|
| Пон Дек 03, 2018 9:15 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
 Re: TH58TFG8DDLBA4C ...
това mSATA ли е или нормална? тоя парт номер е за BGA версиите на тошибата. псион са тясно свързани с тях, какво си приказват е дълбока тайна. може да е от новите им хрумвания с TLC в ентърпрайса... на техни чаршафи не съм попадал, така че не мога да кажа нищо съществено.
това дискче има ли си име на производителя?
и как мре? контролера продължава ли да се обажда, или се обижда и млъква?
|
| Пон Дек 03, 2018 9:46 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: TH58TFG8DDLBA4C ...
Има име, Advantech. Как мре малко съм за ебане щото не знам точно, т.е. още не знам. Тоя проблем не е от скоро но съм нямал време за него. Имам инфо от девелопъра ама е много.... неясно, ще трябва да закача един за да видя дали и терфейса пее. Нормална сата е, DOM със сата конектор. Вървят слухове за прегряване, ама не ми се връзва с оглед че 2-3000 бр работят безгрижно на РС платформата. Това си говори директно с imx- a, или поне така си мисля, и тук съм за ебане, ама това е логичното, трябва да погледна схематиката. С две думи слагат 2.5 ssd и работело без грижа, водиш ли щото се охлаждало по-добре, само дето са с различни контролери. В момента железарствам, че много закъснявам с есни тенекета, но слвд ден два мисля да му отделя времв и на това, та събирам някакво инфо докато чакам солида да се наумува.
|
| Пон Дек 03, 2018 10:36 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|