|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 8:26 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
 Термосвиваем шлаух
Каква е разликата между тези два кита (освен цената) - с лепило, без лепило? Или някой поръчвал ли си е кит, който да препоръча? https://www.digikey.com/product-detail/ ... -ND/117242https://www.digikey.com/product-detail/ ... -ND/117239
|
| Сря Фев 21, 2018 1:58 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
 Re: Термосвиваем шлаух
VFP е по-гъвкаво
|
| Сря Фев 21, 2018 3:00 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Не съм ги гледал детайлно,но като спомена лепило и без лепило, има термосвиваем който е като композит, има два слоя, външния е нормалният но може да имаш вътрешен който е нещо като полиетилен, не го знам точно какво е, но след нагряване се разтича и буквално залепва за кабела. За силови кабели това е правилният шлаух, няма начин да падне, осигурява и херметичност, за ниско волтови никога не съм изпозлвал такъв, но предимството си остава същото предполагам. Дедо споменава и разлика в материала, ако са различни материали и гъвкавостта също, погледни и дебелината и там мое да имаш разлика, обикновенно тоя дето е с лепило или каквото е там е и по-дебел.
|
| Сря Фев 21, 2018 5:21 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
И понеже чучкабил писател а не читател ... след като прочетох, не е това което писах, само материала е както е писал Дедо, VFP е по-гъвкаво, с по-ниско пробивно напрежение, иначе като дебелина на стената са еднакви, също и като свиваемост, по гъвкавият се и разтяга малко повече, което е логично.
|
| Сря Фев 21, 2018 5:28 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
Благодаря! И аз май взех да недовиждам...
|
| Пет Фев 23, 2018 12:11 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|