| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8397 Местоположение: София
|
 Модул камера за Raspberry Pi (спешно)
Колеги, изгоря ми тъпия модул (бил кекав и често горял), благодарение на което си загубих цялата петък вечер в чудене кво става.  Някой в БГ има ли ги на склад тия, че не мога да чакам 2 месеца от Китай?
|
| Пет Юни 03, 2016 11:42 pm |
|
 |
|
HIFI
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:59 pm Мнения: 512 Местоположение: София
|
 Re: Модул камера за Raspberry Pi (спешно)
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
|
| Пет Юни 03, 2016 11:56 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8397 Местоположение: София
|
Колко време ще я чакам?
|
| Съб Юни 04, 2016 9:34 am |
|
 |
|
timt
|
Роботев и те имат такава.
|
| Съб Юни 04, 2016 10:11 am |
|
 |
|
HIFI
|
В роботев цените са ...., не че тези са като на поръчани от EBAY, ама са се забравили по-малко... Хората имат повече неща и лично за мен са по-надеждни (от опит говоря)! Изпращат с ЕКОНТ и от днес за утре са при теб нещата. Магазина е в Добрич.
|
| Съб Юни 04, 2016 4:53 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5678 Местоположение: София
|
Няколко пъти поръчвах от erelement - ми както HIFI писа - ако има наличности до ден-два са при мен с наложен платеж. Цените не са ниски, но за единични бройки и спешно са си супер.
|
| Съб Юни 04, 2016 7:09 pm |
|
 |
|
timt
|
A роботев, хем скъпо продават, хем ползват някакъв незнаен куриер, хем се опитаха и да ме излъжат. Чат-пат им преглеждам страницата. п.п. "Здравейте, извинявам се за недоразумението с Интерлогистика и трябва да призная, че грешката е моя. Една от пратките, които изпратихме вчера беше за сметка на получателя и погрешка съм маркирал така и вашата товарителница. От Интерлогистика бяха достатъчно коректни да ми се обадят докато куриера е при вас и да изясним нещата... Още веднъж се извинявам за недоразумението, и се надявам, че не е предизвикало прекалено много отрицателни емоции  Поздрави и лека вечер, Симеон Симеон Янчев /robotev.com/ тел: 0898 474530 email: robotev@robotev.com www.facebook.com/robotev "
|
| Съб Юни 04, 2016 7:36 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Всъщност някой знае ли кой е помияра роботев?
|
| Съб Юни 04, 2016 9:59 pm |
|
 |
|
timt
|
Не знам ама от поръчка 14 кинта + куриер 7,20 лв. ми се искаха 42 лв. Така че внимавайте, от тогава не съм пазарувал. http://www.sofialive.bg/heroes/sugrajdanin/399-simeon-yanchev.html
|
| Съб Юни 04, 2016 11:03 pm |
|
 |
|
HIFI
|
Да и моя опит с роботев е такъв. Високи цени разминаване в описание на сайта и получени стоки, но ако си на зор... няма какво да го говорим. Всеки в днешно време си внася на най-изгодните цени, ако му се чака и занимава. Просто нарочно дадох http://erelement.com/ защото са ми вършили по-добра работа, за по-ниски суми.
|
| Нед Юни 05, 2016 12:46 am |
|
 |
|
E1
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 8:57 pm Мнения: 607 Местоположение: Белград
|
Аз пък от години работя с Роботев(по-точно със Симеон) и не съм имал никакви проблеми. Става дума за покупки на обща стойност няколко хиляди евро. Поръчвал съм и доста неща, които не са дори от каталозите на фирмите, с които работи. Не знам как се е случило това при вас, но според мен, е неволно недоразумение.
|
| Нед Юни 05, 2016 2:12 am |
|
 |
|
Desert Leo
|
|
| Нед Юни 05, 2016 8:22 am |
|
 |
|
timt
|
@E1, ти си златен клиент за няколко хиляди евра.  Ако имаш кинти още да ти продам и аз нещо?
|
| Нед Юни 05, 2016 9:51 am |
|
 |
|
Edesign
|
Темата е ясно че пак ще се осере здраво ама да се включа и аз То е ясно че всичко иде от Китай, то тук в Ефропа отдавна нищо не се прави... Обаче забравяте една малка подробност - ако внасяте с фактура от китайските страници, то няма да заредите по една бройка и затова ще минете прага през митницата и ще трябва още там да платите ДДСто. Т.е. цените от ибей ако влизат не като единични бройки веднага са с 20% отгоре. А тези търговци цитирани по-горе си слагат и някой лев отгоре, кой повече кой по-малко, всеки сам решава колко пари му трябват за да живее. Така че нищо странно няма в цялата тази работа, а въпросни клиенти като Е1, какво точно пазаруват от там е само загадка без смислен отговор, но едно е сигурно явно парите които харчи за поръчката не са негови 
|
| Нед Юни 05, 2016 10:59 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Като пазаруваш на едро цените са обикновено осезателно по ниски. Това компенсира официалното прекарване през митница. Повечето български търговци са алчни помияри. Добре че се срещат и читави. Ама докато си попълня списъка на читавите колко помияри съм хранил.
|
| Нед Юни 05, 2016 12:59 pm |
|
|