|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 1:12 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
CorosanD
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 2:26 pm Мнения: 86 Местоположение: София
|
 RWS/TWS 434 от каде ?
Някой може ли да ми каже тук в София от каде мога да си намеря RWS 434 RF Reciever и TWS 434 RF Transmitter. Защото се опитах да търся от сайта на Комет и нищо не ми отваря и не намира, във Farnel също а в Електрон го няма...съмняваме и в Конрад да го има, но все пак ако някой има идея от каде ? ще съм благодарен за всяка идея ...
|
| Нед Ное 06, 2005 4:42 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
използвай подобни , има ги и в Комет и в Елктронинвест .
|
| Нед Ное 06, 2005 5:52 pm |
|
 |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Ако е за ремонт, поръчай на Комет, ще ти намерят, за $$$. Aко ще си правиш нещо, независимо дали в единични пройки или в стотици, прави го с това, което се продава тук. За хиляди бройки и нагоре, нещата са съвсем други. Ама твоят случай такъв ли е?
|
| Нед Ное 06, 2005 6:17 pm |
|
 |
|
CorosanD
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 2:26 pm Мнения: 86 Местоположение: София
|
Еми моя случай си е твърдо любителски ... демек трябват ми няколко бройки и това е ... но реших наистина да погледна техните предложения (на Комет) и въпреки че не ме оправят на 100% явно ще се огранича до тях поне засега  Мерси все пак ...
|
| Вто Ное 08, 2005 9:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|