Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Избор на BGA разпояваща/запояваща станция 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Избор на BGA разпояваща/запояваща станция
Здравейте, предварително се извинявам ако това не е правилния раздел за тази тема.

От известно време искам да се сдобия с една такава станция основно с цел разпояване/запояване на графични процесори на PS3 и xbox360(в последствие евентуално и ремонти на лаптопи). Тъй като има огромно разнообразие от такива в интернет, а аз съм съвсем начинаещ, доста се затруднявам в избора. Вече направих една грешна покупка на маломощна станцийка със съвсем друго предназначение, без изобщо да подозирам колко далеч съм от истината. Иска ми се този път да съм малко по-добре информиран преди покупката.

Бюджетът е максимум 3000-3500лв. Четох разни неща, гледах клипове, от различни места ми препоръчаха някои машини и за момента се колебая между следните варианти: Вариант 1, Вариант 2, Вариант 3, Вариант 4

Не съм решил окончателнo да е някоя от точно тези станции, затова ако имате и други предложения ще се радвам да ги видя. Приемам всякакви насоки, мнения и идеи от хора с опит и знания по темата.

Виждам че има голямо изобилие от китайски марки като ACHI, Scotle, Honton, LY, BIRD и др., имащи почти еднакви модели, което ме кара да си мисля че всичките са имитации на някоя по-сериозна марка. Кои са водещите производители на такива станции? Сигурен съм че при тях и цените ще са съвсем други, но искам поне да направя сравнение.

Пон Фев 11, 2013 7:37 pm
Профил

Мнение Re: Избор на BGA разпояваща/запояваща станция
Темата е за триене.

Съб Фев 16, 2013 12:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]