|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 1:09 pm
| Автор |
Съобщение |
|
velio
Ранг: Форумен бог
|
Е този проблем все още не сме го решили. Ние правим прототип, така че има вероятност и ръчно да го сложим.
А може и машина да си купим за по-нататък - има голяма вероятност..
|
| Чет Дек 29, 2005 6:59 pm |
|
 |
|
Balkana
Ранг: Популярен
|
Ръчно: Как ?
http://www.centillion-bg.com/ монтират, ама няма българска платкаджийница дето да им покрива изискванията, и Русе не могат още ...
|
| Чет Дек 29, 2005 7:03 pm |
|
 |
|
karadev
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
 Я погледни тука да видим какво ще кажете.
здрасти Казвам се Калоян Радев и за Варна мога да предложа доста добра цена, и качество макар че на сайта не съм публикувал снимки на готовите си платки , скоро ще ги има , имам доста сериозен предтекст да кажа че мога да се справя и едностранните и с двустранните платки.
по въпроса за доставките ги изпращам с препоръчана поща до всички градове, така че нематегрижи.
Ето и адреса http://elshemi.hit.bg и не обръщайте внимание на пропуските в сайта ще има промени и нови публикации.
за повече инфо и заявки мога да предложа и малко по различни цени от пуснатите в сайта
|
| Чет Дек 29, 2005 7:17 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
 Гледам тука и само цвъкам щото немам думи ...
@Кaрадев, моля ти се, вземи си оправи схемите и платките преди да се рекламираш, щото кат ти видя схемата на седесегментния индикатор ми се повдига. Много ти дебели цените за платките бе пич. Всяка платка я таксуваш по 3 лв. текстолит + 2 лв за лак, така ли излиза ? Ми ако са ми малки платките ще ми съдереш кожата, а ако са примерно за еврокасета не те мисля с как ще си изкараш прехраната. При тия цени надали някой ще ти поръча платки. Едно сравнение, с цените на платкдaжийница в Пловдив показва, че там са в пъти по-ниски от твоите.
За пример, в платкдaжийницата в Пловдив, 52 платки (с размер по малък или равен на А5 - по твоите мерни единици ), с фотошаблони, двустранни, солдер маска, поръчка за 10 работни дни, ми излезна къде 80 лв. Я сметни същите платки при тебе колко ще ми излезнат ? Ами 52 X 5 = 260 лв + 30 лв допълнителните ти разходи = 290 лв. ..... Къде са 80 лв. къде са 290 лв. ?
Ти луд ли си или си мечтаеш за приказката "Не е луд този дето яде баницата" ?
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Дек 30, 2005 12:04 am |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Пич, за това си има раздел "Пазар". Иначе става арабски пазар с евреи продавачи.
|
| Пет Дек 30, 2005 12:09 am |
|
 |
|
Balkana
|
Аз загубих ума и дума като ми предложиха двуслойка за BGA 
|
| Пет Дек 30, 2005 12:16 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
пирев като почне да слага BGA-та на светофарите, ще стане голяма патаклама по пътищата.
ще е много колегиално, ако ни предупреди поне една седмица преди шипинга, да се изпокрием.
|
| Пет Дек 30, 2005 12:29 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Не се вълнуваите тоя тип вече го обсъждахме веднъж в пазар ама нищичко не му е влязло в тиквата от критиката. Явно е невменяем. Лекарите в такива случаи препоръчват да не им се противоречи и да им се говори кротко и благо. 
|
| Пет Дек 30, 2005 12:32 am |
|
|