Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Контакти и ключове 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Контакти и ключове
абе да ти кажа аз съм щастлив с адаптер :) Контактите са ОК докато не ги скриеш, а това пък обикновенно се случва по независещи от теб причини, като ти наредят да пренаредиш мебелите нямаш голям избор.

Съб Окт 31, 2015 6:03 pm
Профил
Аватар

Е, след това ще ти наредят да преместиш контакта със зарядното на удобно място, и всичко ще си дойде по местата... :D

Съб Окт 31, 2015 10:27 pm
Профил

Ами това е едната причина да нямам мераци за подобни щуротии, щото за едното най-много да ми трябва малко помощ че спалнята много тежка, ама за другото си се иска къртене, мазане, облепяне, боядисване, чистене, разлепяне, облепяне .. боядисване, разлепяне .. чистене ... абе гадория .... предпочитам да си включа зарядното пък ако трбява д аси опъна и малко разклонителче.

Съб Окт 31, 2015 11:49 pm
Профил

Те безжичните зарядни и сега не са скъпи, върти ми се че приемника за телефона (под батерията) и зареждащия пад бяха към 15-тина долара. Това важи ако телефонът е мислен да му се закача. При мен не работи добре понеже телефона има дебел калъф и разстоянието идва на граница, та трябва да го слагам точно по определен начин.
Иначе има едни хитри магнитни конектори - подобие на епълските (май и xperia имат подобно). Състои се от малко адаптерче което се набива в microUSB-то на телефона и прилича на запушалка на дупката, и кабел който завършва с насрещната магнитна щуротия. Даже били измислени да не се налага да ориентираш кабела към гнездото, сработва и на двете страни. Ей го, щях да заръчвам ама не прежалих тогава 12-те долара от али-то:
http://www.cnx-software.com/2015/10/16/7-magnetic-charging-micro-usb-adapter-and-cable-work-like-znaps/

Нед Ное 01, 2015 12:47 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2