Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Кутийка за 2xAAA 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
fan написа:
То хубаво, ама що се правиш и на производител не мога да разбера?
Можеш да се кооперираш с някое от малкото оцелели в кризата заводчета и няма да ти се налага да пилиш и псуваш?! :D

Щото такъв ми е бизнес модела :) Правя ги така, че да изкарам пари от цялата работа :) От чист девелопмент в БГ трудно се изкарват хубави пари. 50 бр ще ги правя аз, най-много да наема някой да помогне. 1000 бр. няма да ги правя аз естествено, но на който и да ги дам 1000 броя да се правят с пилене и намамване е меко казано малоумно.

При всички положения, за над 500 бр. вече ми излиза по изгодно да поръчам някой да ми направи нова кутия. И 10лв. да ми излезе бройката, пак ще ми е по - евтино. Тая сега я взимам за 4-4.50 ама труда по нея е за още толкова и пак не е като хората накрая. :(

Lupus написа:
Може да опиташ и там, където правят 3D модели. Може да се окаже и по-евтино даже.

Някой ползвал ли е подобна усулга? Да сподели - какви са материалите, срокове, относителни цени при средни количества (200 до 1000)? Читаво ли става?

Пон Мар 22, 2010 9:20 am
Профил ICQ

Мнение 
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... art=1&vc=1

Не става за производство - бавно и скъпо, не че ще ти откажат. Добро е за уточняване на дизайна преди матричара. Май и повърхността не е гладка като шприцваните детайли.

Пон Мар 22, 2010 10:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2