|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 2:02 pm
| Автор |
Съобщение |
|
123
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Апр 13, 2007 10:50 am Мнения: 105 Местоположение: Перник
|
Някога работих в такъв склад. 3 коридира по 11 етажа от двете страни, 30 клетки по дължина. Имаше една Веца с един халваджийски тефтер. Като беше болна склада спираше. Щото не се знае кое къде е .
Иди на клетка номер не знам кой е лесно, ама я намери болт 12х100 например. Щото номер никому не е нужен, трябва болт. Ако от склада се ползват 3 човека редът без PC няма как да се подържа. Бъди сигурен. За това PC трябва да зне къде кога е ходено, какво е взето или оставено и от кого.
|
| Пет Сеп 28, 2007 8:29 am |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30754 Местоположение: София
|
Абе аз не мисля че самата механика е толква сложна, но механиката е най-скъпата част. Хващай конструктура да го измисли, и после софтуера лесен. За тва как се работи с подобен склад. Ами или избираш от листа спецификаията на изделието и то ти вади всички компоненти, или друго което съм виждал. Дават ти един лист със имената и отсреща баркодове, отиваш сканираш г и то след малко ти ги носи, после тоя си го слага на едно пале и си гоотмъква на където му трябва. Тов аконкретно беше ри сглобката на едни определени машини. След това като сглобява нещото си сканира всяка част преди да я сложи, и то му я отметва като монтирана. Не обърнах много внимание какво става с болтове и гайки, май не излизаха от стелажа, но пък ги имаше на палето, не видях от де излязоха. Та отпечатка от това отивае с нещото за ОТК, и там той си отметваше всеки чарк за проверка.
|
| Пет Сеп 28, 2007 11:07 pm |
|
|