|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 1:10 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Software çà ïðîåêòèðàíå íà ïëàòêè.
| Автор |
Съобщение |
|
Гост
|
 Software çà ïðîåêòèðàíå íà ïëàòêè.
Èçâèíÿâàì ñå, àêî íå íàìèðàòå òàçè òåìà çà óìåñòíà â òîçè ôîðóì, íî ïðîñòî ìè ïîñî÷èõà ëèíê äî òóê çà äà çàäàì âúïðîñà ñè.
Àêî òîé å â ðàçðåç ñ íÿêîå îò ïðàâèëàòà, íÿìàì íèùî ïðîòèâ íÿêîé îò ìîäåðàòîðèòå äà ãî èçòðèå.
Òà âúïðîñà ìè å:
Ìîëÿ íÿêîé îò âàñ äà ìè ïîñî÷è ëèíêîâå çà download íà ñëåäíèòå CAD ñèñòåìè, "èçëåêóâàíè" èëè ñ "ëåêàðñòâî".
Ïðèåìàì ñúùî è ëèíêîâå êúì äðóãè, àëòåðíàòèâíè CAD ñèñòåìè, ñïîñîáíè äà îòâàðÿò, ðåäàêòèðàò è ñúçäàâàò PCB, MAX èëè BRD ôàéëîâå.
» CAD STAR ver. 5.0 èëè ver. 6.0
» Eagle
» OrCAD ver. 9.2
» Protel ver. 99 èëè ver. XP
» P-CAD 2002
Áëàãîäàðÿ ïðåäâàðèòåëíî!
|
| Чет Фев 03, 2005 8:09 pm |
|
 |
|
Yojimbo
Ранг: Минаващ
|
Странно, поста по горе беше мой.
Написах го след като се регистрирах и "логнах", а излиза като пост от нерегистриран потребител.
Моля някой от модераторите да обедини двата поста, мои са.
Благодаря!
«EDIT»
Склонен съм да изпратя носител, на който някой да ми запише софтуера или да си платя носителя и транспортните разходи до мен.
Какъвто и да е вариант е добре дошъл.

|
| Чет Фев 03, 2005 8:14 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
Мога единствено с Протел да ти помогна, имам и някакъв оркад 10 о не знам до колко работи. От протел имам 99SE, DXP и мисля DXP'2004 ама за него не съм сигурен. Но за качване нямам толкова място на сървъра, от къде си ?
|
| Пет Фев 04, 2005 12:32 am |
|
 |
|
Yojimbo
|
Тони, благодаря за бързата реакция и за помощта! Тук проверявам при един познат и той май ще разреши проблема на първо време, с един от по-елементарните PCB-създатели. Ако не потръгне, ще се обадя с координатите ми.
Иначе живея далече от София и ще ти създам неоправдан ангажимент да ми правиш запис на диск, да ми го изпращаш по пощата и да ходиш отново до пощата за парите. Мисълта да работя по моя малък проект с професонален High-End PCB-създател ми харесва, но всъщност толкова съвършен продукт засега не е непременно необходим. Благодаря!
Приятна събота и неделя!
|
| Пет Фев 04, 2005 6:13 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
Абе ако е за дска пари не искам, ама с ходенето д опощата определено няма да стане, по куриер мога да ти го пратя. Иначе в free.data.bg виждам че има протел dxp, а някъде се мотаеше и 99 който лично аз повече харесвам. А за програмата, ако си решил сериозно да се хващаш по добре да изучиш протела или оркада, а иначе мога да ти кача протел 2.0 или 2.8 .. старички са, но си работят перфектно, така поне ще усвои интерфейса на протела и ако искаш сравнително лесно ще минеш към нови версии .. някога ги имах качени но незнайно защо ми затриха директорията в data.bg
|
| Съб Фев 05, 2005 5:59 am |
|
 |
|
nickzl
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 7:43 pm Мнения: 27 Местоположение: Varna
|
Мога да помогна със следните програми:
EAGLE 4.09r2 + crack
EAGLE 4.11 + crack
EAGLE 4.13 но нямам crack за него
PROTEL 99
PROTEL 99SE
PROTEL DXP
Имам и някакъв OrCAD, но не знам какъв е и дали работи. За PROTEL-а също не знам как е защото не работя с него. Аз ползвам само EAGLE и съм много доволен от него. Ако те интересува - пошо ми на email-а. Поздрави.
|
| Сря Фев 09, 2005 11:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|