Попадал съм на фалшиви симистори, колеги са попадали на фалшиви MSP430 и т.н. Един софиянец прекупувал от Томпсън, триел надписа, слага нов надпис, съответно за симистор с по-високо напрежение и по-голям ток и след това ти го предлага като ни лук ял, ни лук мирисал
Откъде ги закупи тези IRF-та ?
Не купувай от случайни доставчици т.е. такива , дето ти свалят звезди от небето колко са велики, обаче нямат нищо на склад, нито пък ценова листа, щото заради кокуренцията и такива ми ти от горния сорт. Не ти ли дадат ценовата листа значи са ментаци ( по-скоро седмаци на пазаря )
Съвсем наскоро ходих в една фирма, след час и половина глупави приказки така и не разбрах на какви цени ще ми насищат печатните платки. Иначе ми връчиха каталог на фирмата си, отварям го, гледам шаренко, но цени няма. Викам му, нещо е дефектен този брой, порядъчно ми се опулват насреща, дават друг, викам и този е дефектен, няма цени. А, това ли било, ние нямаме политика да даваме цени в каталога си, заради конкуренцията. Кажете какво Ви интересува, викам всичко, утре ще ми се наложи да правя некъде си инженеринг, как да давам цени на услугите си, след като не знам вашите ?
Е ми, Вие като нямата политика да давате цените на стоките и услугите си, аз нямам такава да пазаря при таквиз като Вас. Пазаря от магазини, в които стоката си има етикет с цена.